Blog

Franske negle – Trin for trin guide

07. March 2021

Har du altid drømt om at kunne lave franske negle? Så er denne guide lavet specifikt til dig! Her gennemgår vi trin for trin hvordan du laver de smukke franske negle med Nailster gellak! 

Læs Mere

9 fejl, du begår med dine negle

29. June 2020

Vi ved det godt. At finde ud af, hvordan du bedst muligt plejer og behandler dine negle, kan være sværere at finde rundt i end Amazonas jungle. Derfor oplever vi også, at mange kommer til at begå de samme klassiske fejl i jagten på smukke og velplejede hænder og negle. Vi vil gerne hjælpe dig med at undgå netop disse. Derfor guider vi dig i dette indlæg igennem de klassiske brølere, som mange begår med deres negle, samt hvordan du undgår dem.

Læs Mere

Inspiration til negledesign

29. June 2020

Er du kørt død i at bruge de samme 10 neglelakfarver hver gang? Eller synes du bare, at ensfarvede negle bliver kedeligt i længden? Så har du måske brug for ny inspiration til sjove, søde, frække, elegante eller vilde negledesign.

Læs Mere

Negle til konfirmationen

29. June 2020

Skal du konfirmeres, og vil du i den forbindelse gerne have smukke negle, der kan være med til at fuldende dit look? Er du i tvivl om, hvordan dine negle helt præcist skal pyntes op til den store dag? Så læs med her, hvor vi giver dig masser af inspiration til konfirmationsneglene.

Læs Mere

Hvad er forskellen på gellak og akryl?

13. June 2020

Vil du også gerne have lange, smukke og stærke negle hver dag? Det forstår vi godt. Desværre er det ikke lige let for alle at opnå den slags negle. Hvis du også er en af dem, som har problemer med tynde negle, der ofte flækker og knækker, har du måske overvejet at få lavet kunstige negle.

Læs Mere

Hvordan fjerner man gellak selv? Få svar her

08. June 2020

Har du også en forkærlighed for flotte og præsentable negle? Så er du ikke den eneste. Med gellak kan du i salonen eller derhjemme skabe flotte og holdbare negle med en perfekt finish, som holder i op til 2-3 uger. Men hvordan fjerner man gellak, når udgroningen vokser, eller du blot får lyst til en ny farve eller design på dine negle?

Læs Mere

5 af sæsonens trendy farver og negledesign: ...

19. May 2020

Er du også vild med at udtrykke din personlighed og stil gennem neglelak? Og har du altid et skarpt øje rettet mod tidens absolut største trends og tendenser indenfor negledesign? Med neglelak har du virkelig mulighed for at sætte et unikt præg på dit look, og det gælder uanset, om du er tilhænger af de mere klassiske og afdæmpede farver som rød og sort, eller du elsker at gå all-in med iøjnefaldende farver som gul, pink og orange neglelak, der i den grad skaber blikfang.

Læs Mere

Neglelaks tørretid: Hvor længe skal neglela...

30. March 2020

Der er få ting, der er mere frustrerende, end at få hakker og mærker i ens neglelak, fordi den alligevel ikke lige var helt tør. Det kan dog være svært at vide, hvor meget tålmodighed, man egentlig skal væbne sig med, når man skal vente på, at ens neglelak tørrer.

Læs Mere

Guide til neglelakopbevaringen – alt, hvad ...

30. March 2020

Du vil naturligvis gerne have, at din neglelak holder så længe som overhovedet muligt. Du vil desuden gerne have et smukt og ensartet resultat, når du påfører din neglelak, og af disse to grunde bør du være særdeles påpasselig med, hvordan du opbevarer dine neglelakker.

Læs Mere

Guide: Sådan lægger du perfekt neglelak

30. March 2020

Elsker du også at have smukke, farvestrålende negle? Vil du gerne blive en haj til at lægge neglelak, der fylder neglen perfekt ud, og som samtidig holder længe? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden får du nemlig en guide til, hvordan du lægger perfekt neglelak. Efter at have læst den, vil du egenhændigt kunne lægge neglelak, der er intet mindre end en professionel værdig. 

Læs Mere