Inspiration: Ombre Negle

Inspiration
Inspiration: Ombre Negle

Drømmer du om at mestre at kreere ombre negle? Så er din drøm kun få minutter væk. I dette blogindlæg giver vi vores bedste fifs til, hvordan du laver ombre negle, der sidder lige skabet! Det at lave ombre negle, det kan være en svær teknik at blive klog på, så vi håber, at du bliver endnu klogere på trenden, når du har læst vores blogindlæg.

 

Rigtig god læselyst!

 

Hvad er ombre negle?

Til dig der måske ikke har hørt om den hotte negletrend endnu, så er ombre negle et fantastisk nail art look, som fader ud langs neglepladen. Det vil sige, at de farverige Gel Polish farver fader langs ud langs neglespidsen til midten af neglepladen. Oftest er farverne mest iøjenfaldende og pigmenteret helt ude ved spidsen af neglen. Derefter blender farven mere og mere sammen med din valgte base farve, og dermed fader mere ud. Vi anbefaler, at du går med en neutral base farve for at holde neglelooket mere simpelt og ’rent’. Vi hos Nailster er vilde med at bruge Miss 102, Early Bird 287, Stone 262 eller vores fantastiske Builder Gel 210 som base farver til ombre negle. Der er ingen regel for, hvor farverigt eller hvor mange farver, du kan bruge til at skabe dine drømme ombre negle. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser.

 

Hvad er forskellen på ombre og babyboomer negle?

Du har måske hørt om det populære fænomen kaldet babyboomer, negle eller undret dig over, hvad forskellen på ombre negle og baby boomer negle er? Baby boomer negle er egentlig bare en bestemt form for ombre negle. Ja, den er god nok – kært barn har mange navne. Når man referer til babyboom negle, så er det egentlig bare en mild transparent lyserød farve som base farve og en kridhvid farve som selve ombren.

 

Hvordan laver jeg mine drømme ombre negle?

Det er faktisk ganske simpelt! Du skal blot påføre dine vante yndlingsprodukter. Derefter skal du gå med den basefarve, du ønsker til dit look. Nu kommer vi til selve stjernen i dit neglelook: farven! Påfør en lille mængde af farven på vores Nail art svampe og dup produktet på neglen. Start med selve spidsen af neglen og derefter dup svampen længere op langs neglepladen, når der ikke er så meget produkt på selve svampen. Se hvor nemt det er og god negle-lyst!

Se vores video guide til at lave smukke ombre negle derhjemme herunder: