Levering

Leveringsmetoder 📦

Vi samarbejder med DAO, Bring, Burd og Instabox for at sikre en smidig levering direkte til dig! Sü snart din vare er pü vej fra vores lager, sender vi dig en besked med et link, sü du nemt kan følge din pakkes rejse.

Hvis du bor i en radius af 10 km fra vores hovedlager i Skanderborg, vil der vÌre mulighed for afhentning af din pakke. 

Gratis Pakkeshop Levering fra 299 kr. 🌟

I en tid, hvor priserne kun gür Ên vej - op, ønsker vi hos Nailster at bringe lidt ekstra glÌde ind i din dag! Derfor tilbyder vi nu gratis fragt til din nÌrmeste pakkeshop ved køb for bare 299 kr.

Normalpris for pakkeshop levering er 19 kr,-

Gratis Hjemmelevering fra 399 kr. 🏡

Hos Nailster vil vi gerne gøre det lidt lettere for dig at fü dine favoritter leveret lige til døren! Derfor har vi gjort det südan, at du für leveret dine neglelak helt gratis direkte hjem til dig, nür du shopper for over 399 kr. Vi synes, det er vigtigt at passe pü vores klode, sü vi opfordrer altid til at vÌlge levering til pakkeshop, men vi ved ogsü, at nogle dage bare er mere hektiske end andre!

Normalpris for hjemmelevering er 29 kr,-

Leveringstid ⏰

Vi bestrĂŚber os pĂĽ at sende alle pakker inden for 24 timer pĂĽ hverdage, og du kan forvente at modtage din pakke inden for 1-2 hverdage med det fragtselskab, du foretrĂŚkker. Dog kan der i sĂŚrligt travle perioder forekomme mindre forsinkelser. Andre leveringstider kan vĂŚre angivet for enkelte produkter i produktbeskrivelsen.

Hastelevering / Afhentning 🚚

Er tiden knap? Du har mulighed for at afhente din pakke samme dag på hverdage ved vores lager på Danmarksvej 30A, 8660 Skanderborg. Hvis du er under tidspres, så tøv ikke med at skrive til vores kundeservice – ofte kan vi trylle lidt ekstra for dig! 💖

Andre Spørgsmål ❓

Har du yderligere spørgsmül til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kontakt os
Black detail shop the look

Ofte stillede spørgsmül

Det kan ogsü vÌre at du kan finde svar pü dit spørgsmül i vores oftest stillede spørgsmül, som vi har udformet ud fra de spørgsmül vi oftest für fra jer kunder, pü vores kundeservice. Der er derfor en stor chance for at du kan finde et svar pü lige netop dit problem, hvis du kigger der først.

Ønsker du at lÌse vores fulde liste med ofte stillede spørgsmül, sü kan du finde dem her. Für du ikke svar pü dit spørgsmül, sü tøv endelig ikke med at kontakte os, sü skal vi prøve at vÌre behjÌlpelige!

Brug for hjĂŚlp?

Har du brug for hjÌlp angüende en ordre eller spørgsmül til vores produkter?

Sü tøv ikke med at kontakt os igennem vores kundeservice, der sidder altid en venlig sjÌl klar ved telefonen eller tasterne, som helt sikkert kan vÌre behjÌlpelig, med en løsning pü dit din problemstilling.

Kontakt os