Om os

Kom bag om Nailster og bliv endnu klogere på hvem vi er, hvad vi står for, vores målsætninger og vores værdier.

Læs videre her og få en bedre forståelse for, hvordan vores ide blev til virkelighed. 

Hvordan startede Nailster?

Ideen om Nailster startede tilbage i 2019, da det gik op for os, der var et stort hul i det ellers fantastiske negleunivers. Det var ikke muligt for os på daværende tidspunkt at finde et neglebrand, der gik op i høj kvalitet til overkommelige priser, som alle kunne være med på. Vi oplevede derfor på egen krop og pengepung at det blev dyrt, hvis man ønskede holdbare negle. Det gik hurtigt op for os, vi ikke var alene om den opfattelse. Det så vi som et kæmpe problem, hvilket blev starten på vores fantastiske Nailster rejse. 

Nordeuropas største online webshop

Vi er utrolig stolte af vores brand. På blot tre år er vi Nordeuropas største online webshop af Gel Polish og negleprodukter, og vi kan derfor med stolthed sige, vi ved, hvad vi laver. Vi er privilegeret at have et super stærkt ekspertteam og at mere end 50.000 negleentusiaster deler deres kærlighed til vores produkter fordelt på det danske, norske, svenske og tyske marked. 

Kvalitetsprodukter alle kan være med på.

Kvalitet og overkommelige priser går hånd i hånd hos os, og derfor kan du uden problemer købe alle dine farver og negleprodukter hos os uden det koster en formue.

Vi tilbyder mere end +250 skønne Gel Polish farver for at møde alles smag, og du er derfor garanteret at falde pladask for flere af de mange farver. Vores sortiment byder også på et bredt udvalg af tilbehør til nail art, aftagelse og meget mere.

Nailsters Værdier

Nailsters Mission & Vision

Vi ønsker at inspirere negleentusiaster landet over til at vinke farvel til den dyre vane og opfordre dem til at kaste sig ud i at kreere flotte negle derhjemme. Vi følger vores mission til dørs med vores professionelle DIY-løsninger via vores sociale medier og her på hjemmesiden. 

Selvom vi er super beæret over at være det mest søgte neglebrand i Danmark stopper vores drømme ikke her. Vores vision er at blive et kendt og elsket neglebrand i resten af Europa, og dermed være en stolt leverandør af Gel Polish og professionelle starterkits. 

Vi er med dig hele vejen

Vi tror på, at en god service er nøglen til et stærkt bånd mellem os og vores værdifulde kunder. For at følge dette løfte til dørs har vi ikke blot et stærkt ekspertteam klar til at hjælpe dig, men vi har skabt masser af DIY løsninger og step-by-step guides i vores guide univers og YouTube kanal. Vi sikrer os derfor, at du kun er få klik fra at få den hjælp, du behøver og søger. 

Besøg vores Guide univers

Matas

En drøm gik endelig i opfyldelse, da vi i maj måned 2022 fik lanceret vores produkter i Danmarks største skønhedskoncern Matas. Det vil sige, at du langt om længe kan købe dine yndlings Nailster produkter i Matas fysiske butikker landet over og på Matas.dk.