Club Nailster

Bliv medlem af Club Nailster helt gratis og optjen belønningspoint for dine køb og diverse aktiviteter. Hvad venter du på? Optjen point når du handler, gennemfør aktiviteterne på din profilside og spar derved penge på dit næste køb her hos Nailster!

Bliv medlem Log Ind

Optjen Point

Optjen point på forskellige måder og nyd dine fordele som medlem af vores kundeklub. Hver gang du handler, optjener du 3% af dit ordrebeløb i form af point på din konto. Derudover har vi flere spændende måder, hvorpå du kan optjene point. Det er eksempelvis via aktiviteter på din profilside, hvor du bl.a. har mulighed for at følge os på forskellige sociale medier og dermed optjene point.

Opret dig i dag og tjen dine første point med det samme. Det kan betale sig!

Indløs nemt dine Point

Når du har optjent point, kan du veksle dem til gavekort, som du kan bruge på Nailster. Derved sparer du penge på din næste shoppingoplevelse!

Du har mulighed for at veksle dine optjente point til gavekort i forskellige beløbsstørrelser. Det giver dig mulighed for at spare penge næste gang du handler hos os - og hvem elsker ikke at spare penge?!

Lad dine optjente point arbejde for dig. Opret dig i dag og optjen dine første point med det samme!

Få fordele som medlem af kundeklubben

Medlemmer af vores kundeklub skal forkæles. Vi er nemlig af den holdning, at Nailster ikke ville være, hvad det er i dag, uden vores skønne, trofaste og loyale kunder.

Derfor kan du, som medlem af kundeklubben, se frem til løbende at få tilsendt unikke tilbud, gratis prøveprodukter og fordele, som ingen uden for kundeklubben kan gøre brug af.

Opret dig i kundeklubben i dag for ikke at gå glip af fordelene!

Opret dig

Ofte Stillede Spørgsmål

+50.000 følgere | @nailster_com