Få negle af salonkvalitet til en brøkdel af prisen!

Vi har brugt år på at udvikle og forfine vores udvalg af produkter, så du har det absolut bedste grundlag for at få holdbare og smukke negle uden den ekstra udgift forbundet med salonbesøg.

opinions

+2000 anmeldelser

Hvilke resultater kan du forvente?

Super god oplevelse

Nemt at finde det, man skal bruge på hjemmesiden. Jeg er meget tilfreds med de produkter, jeg har købt. Det er skønt med det katalog, der følger med startpakkerne, især når man ikke er så øvet i at bruge produkterne.

opinons
Camilla

Flotte fingre!

Inden jeg opdagede dette kit, skjulte jeg altid mine hænder, fordi jeg var flov over mine negle. Nu kan jeg endelig vise mine hænder med selvtillid, uden at føle, at mine negle er det første, folk lægger mærke til. Tak!

opinons
Mette

Kan alle gøre det?

Ja, alle kan lave sine egne smukke negle med Nailster! 

Selvfølgelig blev Rom ikke bygget på én dag, men selv uden tidligere erfaring kan alle være med takket være vores brugervenlige, kvalitetsprægede produkter - og ikke mindst vores udførlige guides. 

Tag for eksempel et kig på vores Shop The Look side hvor du kan se et udvalg af vores andre kunders utrolige resultater -  hvis de kan, kan du også!

Se hvorfor vores kunder ❤️ elsker os!

Spørgsmål & Svar

Gel polish bliver et must, du ikke vil være foruden igen!

Vores gel polish er ideel for dig, som vil have holdbare negle uden besvær. Vi kender alle til skuffelsen ved hurtigt afskalning af neglelak.

Hos Nailster har vi løst dette problem! Ved at kombinere neglelak med gelé, har vi skabt en polish, der holder i op til tre uger. Spar tid og penge på neglesaloner ved at vælge vores gel polish startkit. Gør en ende på daglig neglepleje - vælg kvalitet der holder.

Få smukke negle hvor du vil & når du vil!

Endnu en af fordelene ved at lave dine egne negle med vores specialiserede produkter er, at du nemt kan sikre dig, at du altid har flotte og sunde negle, fordi du kan lave dem præcis, hvornår du vil, og hvor du vil, uanset hvor du befinder dig. 

Så er det slut med at vente på, at salonen får tid til at fikse din knækkede negl eller give dine udgroninger en kærlig hånd!

Kom i gang med Nailster

+50.000 følgere | @nailster_com