Salon-salg af Nailster-produkter og tilbehør

Bliv Salonkunde

Er du uddannet negleteknikker, og drømmer du om din egen neglesalon? Eller har du måske allerede din egen neglesalon?

Nailster giver både små og mindre negleteknikere og -saloner mulighed for indkøb af produkter og tilbehør til attraktive priser. Det gælder uanset, om du søger ekstra skarpe priser på indkøb i forbindelse med opstart af en neglesalon, eller du blot ønsker at udvide dit nuværende sortiment med endnu flere kvalitetsprodukter.

Med Nailster som leverandør er du garanteret hurtig levering i hele landet af samtlige produkter i hele vores sortiment. Minimumsgrænse for, hvor meget du skal bestille for ad gangen er kun 2000 kr. Fleksibilitet, kvalitet og gode priser er nøgleord hos os, og er du på udkig efter et tæt og personligt samarbejde, er Nailster sandsynligvis den rette samarbejdspartner for dig.

Alle produkter, alt udstyr og alt tilbehør, som forhandles hos Nailster, overholder lovgivningen om produktion, import og salg af kosmetiske produkter i Danmark og resten af EU.

Ofte stillede spørgsmål

Mangler du hjælp?

Har du særlige ønsker til dit sortiment? Eller spørgsmål til produkterne, udstyret og tilbehøret vi sælger? Så skal du endelig give lyd fra dig.

Hos Nailster ønsker vi at være din foretrukne leverandør, og derfor gør vi vores yderste for at hjælpe dig.