Retur

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
Nailster
Danmarksvej 30A
Att: Codefort Logistics
8660 Skanderborg

Når du handler på nettet og hos Nailster.dk, har du 365 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os. Vi gør opmærksom på at du ikke kan benytte dig at vores fortrydelsesret, hvis din(e) vare(r) er taget i brug.

Når du sender en pakke retur til os, anbefaler vi at du vedlægger en seddel med dit ordre nr. og skriver, hvad du ønsker at få ud af returneringen – så går ekspeditionen hurtigst.

Vi gør opmærksom på at vi ikke afhenter pakker i pakkeshops. Vi anbefaler derfor at i køber en pakkelabel igennem vores returportal -> Klik her

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vi gør opmærksom på at vi bestræber os på at behandle din retur inden for 10 hverdage, efter modtagelse af pakken.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at Nailster i følge loven ved fjernhandel kan nægte refundering af alle pengene, men vi vil i samarbejde med kunden finde et fair refunderingsbeløb. Dette gælder kun, hvis varen ikke har samme værdi som ved modtagelsen, og Nailster derfor ikke kan sælge varen som ny og til nypris.

Starterkits: Vi modtager ikke del-returneringer af starterkits. Starterkits skal returnes i sin fulde form, med alt som du modtog i starterkittet.

Download Returseddel
Returpakke

Køb returlabel

Ønsker du at returnere dine varer, kan du nu købe en direkte Bring Pakkelabel. Du vil modtage din label på mail, som skal printes og påsættes pakken. Herefter skal du blot indlevere den i en Bring Pakkeshop. En returlabel koster 37 kr.

Køb og download returlabel
Black detail shop the look

Ofte stillede spørgsmål

Det kan også være at du kan finde svar på dit spørgsmål i vores oftest stillede spørgsmål, som vi har udformet ud fra de spørgsmål vi oftest får fra jer kunder, på vores kundeservice. Der er derfor en stor chance for at du kan finde et svar på lige netop dit problem, hvis du kigger der først.

Ønsker du at læse vores fulde liste med ofte stillede spørgsmål, så kan du finde dem her. Får du ikke svar på dit spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så skal vi prøve at være behjælpelige!

Læs hele vores FAQ

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp angående en ordre eller spørgsmål til vores produkter?

Så tøv ikke med at kontakt os igennem vores kundeservice, der sidder altid en venlig sjæl klar ved telefonen eller tasterne, som helt sikkert kan være behjælpelig, med en løsning på dit din problemstilling.

Kontakt os