Er gellak sundt for neglene?

Gel polish Guides
Er gellak sunt for neglene?

Generelt betragtes gellak som et relativt sikkert produkt for neglene, hvis det påføres korrekt og fjernes på den rigtige måde. Men som med enhver kosmetisk behandling er der visse risici og potentielle bivirkninger, som man bør være opmærksom på.

En af de største risici ved gellak er, at det kan skade neglene, hvis det fjernes forkert. Hvis gellakken skrælles af i stedet for at blive fjernet med produkter, der er egnet til aftagning (såsom vores neglelakfjerner), kan det medføre at neglepladen kan blive skadet, tyndere og svagere. Det er vigtigt at have en professionel til at fjerne gellakken, eller følge korrekte procedurer og anvendelse af neglelakfjerner.

Derudover kan gentagen påføring af gellak og eksponering for UV- eller LED-lys påvirke sundheden for dine negle. Det kan føre til dehydrering af neglene og forårsage en tendens til, at neglene kan blive sprøde eller skøre, men dette sker normalt ikke ved normal brug.

Af disse grunde anbefales det at give neglene en pause på mindst 2 uger mellem hver gellakapplikation og være opmærksom på din neglesundhed og generelt passe på neglene.

NEM START MED VORES STARTERKITS

Se vores starterkits der indeholder alt du behøver for at lave professionelle negle derhjemme!

Starter kit Premium

Starter kit Premium

Se produkt
Starter kit Professional

Starter kit Professional

Se produkt

Ikke sikker på hvad du foretrækker?

Tag et godt kig på vores starterkit sammenligningsside, og find det perfekte starterkit til dig

Se vores starterkits