Kan man selv lægge gellak?

Gel polish Guides
Kan man selv lægge gellak? - Nailster Denmark

Ja, det er muligt at påføre gellak derhjemme, men det kræver lidt øvelse og det rigtige udstyr. For at påføre gellak derhjemme, skal du bruge en gellak base coat, gellak farve og gellak top coat, samt en UV- eller LED-lampe til at hærde lakken.

Først skal du forberede neglene ved at file og forme dem efter din ønskede form og rense dem grundigt. Derefter påføres en gellak base coat, og du skal hærde den under UV- eller LED-lampen i den tid, der er specificeret i produktets instruktioner. Dernæst påføres gellakfarven i et tyndt lag og hærdes igen under UV- eller LED-lampen. Gentag dette trin igen hvis en anden farve er ønsket. Til sidst påføres gellak top coat, og denne hærdes også under UV- eller LED-lampen.

Det er vigtigt at være forsigtig og påføre lakken i et tyndt lag for at undgå bobler eller ujævn påføring. Det er også vigtigt at fjerne eventuelle rester af gellak fra huden omkring neglene, da det kan føre til irritation.

Husk også på at fjernelse af gellak kan være en udfordring og kræver tålmodighed. Hvis du ikke føler dig tryg ved at påføre gellak selv, kan du overveje at få en professionel manicure eller pedicure, hvor de vil sørge for påføring og fjernelse af gellak.