Inspiration: Glimmer Negle

Inspiration
Inspiration: Glimmer Negle - Nailster Denmark

Vi kender alle den følelse af, vi gerne vil være lidt ekstra og pifte vores look op! Negle med glimmer er den perfekte trend til netop det. Negle med glimmer kan pifte ethvert look op uanset om, du skal have et iøjnefaldende festlook eller sparkle hverdagslooket. Og det bedste af det hele? Det er så nemt at påføre og fungerer præcis som alle dine vante Gel Polish farver.

 

Pift dit look op!

Mange tror at de kun kan hive deres glimmer farve frem til særlige begivenheder. Men tro om igen! Glimmer kan være ideel til tusindvis af outfits og behøver ikke altid at være all over the top. Du kan vælge din go to glimmer farve og påføre den med eller uden en Gel Polish eller som flot nail art design til dit look. Der findes derfor mange måder, hvorpå du kan inkorporere din yndlingsglitter farve. Læs videre på blogindlægget for at få inspiration til, hvordan du kan bære dit glimmerlook med stolthed!

 

Fuldend dit nail art design med glimmer

Hvad kunne være bedre end at bringe lidt liv i dit nail art design? Vær ikke bange for at udfordre dig selv og slippe din indre kunstner fri med vores farver til at kreere de flotteste negle med glimmer. Hvis du vil springe ud i nail art designs, så vil vi helt klart anbefale dig, at du vælger en glimmer farve, der har en mere frembringende nuance. Gå gerne med den anden farve så der sker en variation mellem din base farve og dit nail art look. Hvorfor? Fordi vi synes, at dit nail art look skal være stjernen i looket og skal vises stolt frem. Vi er vilde med at bruge vores flotte glimmer farver til at lave waves eller fransk manicure. Det er nemme nail art looks, men er simpelthen så tidløse og elegante.

 

Glimmer waves

Det er utrolig nemt at lave waves med din Gel Polish uanset, om du er garvet eller helt grøn i negleuniverset. Det eneste du skal bruge er en af vores Liner Brush pensler og ægte gå-på-mod til at turde at lave mønsteret. Husk, det er helt okay, at linjerne er skæve eller ikke, som du lige havde tænkt dig – det gør absolut intet. Vi anbefaler dog, at du vælger en af de korte pensler, hvis du er er detaljeorienteret. Vores glimmer farver kan være semi transparente, så du kan fuldende dit negle glimmer yderligere ved at påføre flere lag.

 

Fransk manicure

Hvis du gerne vil udfordre dig selv, så vil vi helt klart anbefale fransk manicure. Når man først mestrer teknikken, kan man få helt enestående negle. Du kan forsøge at lave de rene og skarpe linjer med vores Liner Brush pensler, men husk at øvelse gør mester. Hvis du knokler med at få de skarpe linjer frem, så har vi heldigvis også løsningen på det. Med vores Nail stamp kan du lave præcis de samme linjer, som din negletekniker. Du skal blot påføre en lille mængde af den ønskede glimmer farve og forsigtig presse din neglespids på pladen.

Vi håber, I har nydt at læse om vores gele negle glimmer og har fået inspiration til, hvordan I kan få flotte glimmer negle.