Forskellen på Builder Gel og Akryl Gel

Anden nyttig viden
Forskellen på Builder Gel og Akryl Gel - Nailster Denmark

Vi har modtaget mange henvendelser på, hvad vores Builder Gels egentlig er, produktets formål, og hvad der adskiller vores populære Builder Gel fra det kendte Akryl Gel. Vi vil derfor i dette blogindlæg forklare nærmere, hvad de to forskellige produkter hver især er beregnet til samt fordele og ulemper. Vi håber, at det kan gøre beslutningsprocessen nemmere for netop dig, der sidder halv frustreret derhjemme i sofaen og ikke aner, hvad du skal vælge.

Rigtig god læselyst ;-) 

Hvad er Builder Gel?

Builder Gel er beregnet til dig, der ønsker at slippe for at bøvle med svage negle, der konstant knækker, bøjer og af samme grund ikke kan blive lange. Det er forfærdelig irriterende og der er næsten ikke noget at gøre ved det – dog med tryk på næsten ;-) Vores Builder Gels er vores bestsellers, og det forstår vi virkelig godt. De er ideelle til at undgå knækkede og svage negle. Vores Builder Gels forhindrer dine negle i at knække grundet den ekstra tykke konsistens, som forstærker din naturnegles kraft med op til 30 gange. Du vil derfor opleve, at dine negle kan blive lange og flotte i løbet af ingen tid ved at benytte dig af vores Builder Gels.

Vores Builder Gels skal påføres på neglen efter, du har udført en omhyggelig prep og påført base coat. Herefter er det blot at vælge den nuance, du ikke kan undvære. Vi har hele syv forskellige og smukke nuancer, og du kan derfor påføre vores Builder Gels alene på neglen. Men hvis du nu er faldet pladask for en af vores mange Gel Polish, kan du påføre farven bagefter. Der er derfor fri leg! Da Builder Gels er tykke af konsistens, er det ekstra vigtigt at påføre et tynd og jævnt lag. Det kan være en god ide at påføre få fingrer ad gangen, så man undgår at produktet rykker sig, inden det bliver hærdet.

Endnu flere fordele ved at bruge vores Builder Gels

Har du læst indtil du og kan lide, hvad du hører? Så læs endelig videre, fordi vores Builder Gels har endnu flere fantastiske fordele. Du kan bruge Builder Gel som en forlængelse metode til at skabe dine drømme negle. Det er ganske nemt og kan for mange være et rigtig godt springbræt til Polygel, da det kan være nemmere at kontrollere for nybegyndere – specielt ved brug af tipper. Efter du har filet din tip til og limet den fast til naturneglen, skal du mattere neglepladen og tippens overgang med vores buffer. På den måde kommer man ikke til at kunne se overgangen, når du er færdig med at kreere flotte negle derhjemme. Derefter tager du vores base coat og påfører et tyndt og jævnt lag på din tip. Tag derefter din valgte Builder Gel farve og påfør det tykke lag på tippen. Her skal du være ekstra opmærksom på det tynde lag grundet den tykke konsistens. Når du har påført den passende mængde på tippen, skal du vende din negleplade på hoved i ca. 5-8 sekunder for at skabe en naturlig apex. Dette er med til at gøre dine negle ekstra stærke, så det er super vigtigt at skabe en naturlig apex med din Builder Gel. Fingeren skal nu ind og hærde i vores UV/LED lampe i 60 sekunder, og til sidst skal du påføre top coat. At forlænge dine negle med Builder Gel og tipper er en kæmpe fordel for nybegyndere eller til dem, der er til de nemme metoder. Du kan dog også kaste dig ud at forlænge din negle med Builder Gel og vores skabeloner. Her gælder det virkelig om at være tålmodig og huske at øvelse gør mester.

Hvad er Akryl Gel?

Akryl Gel er en masse, som smøres på din negl og herefter gør neglen stærkere end din naturlige negl. Derfor er Akryl Gel også beregnet til at styrke dine naturnegle. Det gælder selv, hvis du får et meget tyndt lag på. Derfor har akrylnegle i mange år været et populært valg for dem, som ønsker en utroligt holdbar kunstig negl. Og hvad er bedre, end man selv kan være herre over, hvordan formen og længden skal være? Det er en populær og stigende hobby at fordybe sig i at forlænge sine negle. Noget af det, som du skal være opmærksom på ved en akrylnegl, er den lange tørretid. En akrylnegl begynder nemlig at hærde, så snart den bliver lagt på neglen. Det betyder både, at det kræver en del øvelse at arbejde med neglens form, fordi massen lige så stille hærder, imens du arbejder med den. Det betyder også, at neglene ikke skal udsætte for UV-lys for at hærde. Det kan tage helt op til 24 timer før neglen er helt hærdet, og det betyder, at du skal passe på ikke at udsætte dem for alt for meget det første døgn. Når først neglene er helt hærdet, har de dog en utrolig holdbarhed, og du behøver som regel først gøre noget ved dem, når dine negle er vokset så langt ud, at akrylneglen skal tages af, skiftes eller fyldes op. Du får derfor et helt fantastisk holdbart resultat, som du ikke skal bruge en formue på at skifte hos en professional neglesalon eller bruge timevis på at lave hver uge.

Hvordan laver man Akryl negle?

Du har sikkert hørt om en million måder, hvorpå du kan lave forlængelse og forme dine negle. Og ja, det er sandt nok. Der findes mange måder, og vi anbefaler altid vores kunder, at de forskellige metoder skal prøves af. Det er den eneste måde, hvorpå du kan vide, hvad der er nemmest og passer bedst til dig. Det kan sagtens være dine veninder er draget af en bestemt metode, men at lige netop den metode ikke passer bedst til dig. Læs gerne vores andet blog indlæg, hvor vi kommer nærmere ind på de forskellige metoder, som vi anbefaler til akryl gel her.

Vi håber, at blogindlægget har givet dig et bedre indblik af Builder Gels samt Akryl Gels, deres fordele samt ulemper. Kort og godt, så anbefaler vi, du prøver metoderne af derhjemme eller hos en professionel for at se, hvad der virker bedst for dig. Det er virkelig en smagssag, hvad man synes, der er nemmest og holder bedst. Du kan nedenfor se nogle af vores videoer med Builder Gels og Akryl Gels.