Inspiration: Akryl negle design

Inspiration
Inspiration: Akryl negle design - Nailster Denmark

Er du ved at løbe tør for kreative ideer til dit akryl look? Så læs endelig videre, fordi vi vil i dette blogindlæg give dig forskellige ideer til dit næste akryl negle design. Du vil blive overrasket over, hvor mange flotte designs, der passer perfekt til lange og flotte negle. Vi vil gå igennem flere looks, så mon ikke, du er heldig med, at bare én af vores akryl negle design lige er dig?

 

Akryl negle inspiration: Lys din dag op med glimmer

Er du mest til det basale og enkle akryl negle design, men stadigvæk ønsker at der skal ske et eller andet? Så anbefaler vi helt sikkert, at du tager et kig på vores farverige og glitrende Gel Polish. Vi stræber efter, at der skal være en glimmer farve til alles behov, og derfor har vi et sortiment på +70 glitter farver! Vi har alt lige fra de enkle glitter farver med små perlemor til de farverige med masser af spræl i.

Vi anbefaler, at man udvælger en glimmer farve, der enten har en anden farve tone end din base farve eller tenderer til en lysere eller mørkere undertone. Hvorfor? Fordi vi synes, at glimmeret skal være stjernen i dit akryl negle design. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dit akryl negle design, så kan man altid påføre glimmeret på nogle af neglene eller delvist på neglepladen. 

Akryl negle inspiration: Nail art

En kæmpe fordel ved at forlænge sine negle er, du ikke skal gå på kompromis med pladsen til at kreere og skabe fantastisk nail art designs. Og lad os være ærlige, det ser bare stjernegodt ud, at der er lidt liv i neglelooket. Vi hos Nailster er selv helt vilde med at bruge masser af nail art accessoires samt pensler til at gøre ekstra meget ud af vores akryl negle design.

Waves

Det er utrolig nemt at lave waves med din Gel Polish uanset, om du er garvet eller helt grøn i negleuniverset. Det eneste du skal bruge er en af vores Liner Brush pensler og ægte gå-på-mod til at turde at lave mønsteret. Husk, det er helt okay, at linjerne er skæve eller ikke, som du lige havde tænkt dig – det gør absolut intet. Vi anbefaler dog, at du vælger en af de korte pensler, hvis du er er detaljeorienteret. Du kan ud fra penslen nummer se længden.

French manicure

Vi er helt vilde med den tidløse trend! Det er en sikker vinder uanset, hvad hvilket formål du måtte have. Hvis du gerne vil udfordre dig selv, så vil vi helt klart anbefale fransk manicure. Når man først mestrer teknikken, kan man få helt enestående negle. Du kan forsøge at lave de rene og skarpe linjer med vores Liner Brush pensler, men husk at øvelse gør mester. Hvis du knokler med at få de skarpe linjer frem, så har vi heldigvis også løsningen på det. Med vores Nail stamp kan du lave præcis de samme linjer, som din negletekniker. Du skal blot påføre en lille mængde af den ønskede glimmer farve og forsigtig presse din neglespids på pladen. Alle kan derfor kreere dette look uanset, hvor garvet du er.

Smykkesten

Smykkestenstrenden er kommet for at blive! Vi oplever at flere og flere søger hen til denne trend og bruger stenene til at give deres akryl negle design et ekstra touch. Mange har den opfattelse, at smykkestene kun kan bruges til særlige begivenheder eller det bliver for meget – men tværtimod, så er du herre over, hvor mange sten, der skal påføres samt om de skal shine eller ej. Derfor er de også ideelle til hverdagsbrug.