Hvordan får man polygel af?

Aftagning Guides Polygel
Hvordan får man polygel af? - Nailster Denmark

Der er flere aftagningsmetoder til at fjerne polygel på. Start altid med at file det øverste lag af din gamle top coat samt polygel, for at gøre selve aftagningsprocessen mere effektiv. 

Aftagning af polygel med folie: Påfør en god mængde Nail Polish Remover på vatsiden af folien og pak din negl og finger godt ind i folien. Lad det sidde i 10-15 minutter og skrab derefter produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber. 

Aftagning af polygel med klemmer: Påfør en god mængde Nail Polish Remover på en wipe og fold den omkring din negl. Påsæt herefter en klemme omkring neglen og lad det sidde i 10-15 minutter. Skrab derefter produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber. 

Aftagning af polygel med Magic Remover: Påfør Magic Remover på neglen efter filing. Husk at ryste flasken inden brug. Påfør et tykt lag og lad det sidde i 10-15 minutter. Skrab derefter produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber. 

Husk at afslutte alle aftagningsmetoder ved at bruge en buffer og jævne overfladen. Som sidste step kan du rense dine negle ved at bruge cleanser på en fnugfri pads og påføre på dine negle.