Hvad er forskellen på gel og polygel?

Gel polish Guides Polygel
Hvad er forskellen på gel og polygel? - Nailster Denmark

Gel og Polygel er begge materialer, der kan bruges til at forlænge eller styrke neglene, men der er nogle forskelle mellem de to.

Gel er en geléagtig substans, der hærder, når den udsættes for UV-lys. Det kan påføres direkte på neglene eller på en tip eller form, der er fastgjort til neglen. Gel kan give et naturligt udseende på neglene og kan påføres i forskellige farver og design.

Polygel er en nyere type negleforlængelsesmateriale, der er en blanding af akryl og gel. Det er en blød, formbar masse, der kan formes på neglene, før den hærder under en UV-lampe. Polygel kan give en mere holdbar og robust overflade end gel og kan også give et naturligt udseende på neglene.

Påføringsmetoden for både gel og polygel kræver forberedelse af neglebånd og negle inden påføring. Polygel kræver også en UV-lampe til hærdning, hvorimod nogle geler kan hærde uden brug af UV-lys 

Der er også en forskel i holdbarheden af de to materialer. Polygel kan normalt vare længere end gel, og kan vare op til tre uger, før det kræver en genopfyldning. Geler kan normalt vare omkring to uger.

Det er vigtigt at vælge det rigtige type materiale til dine behov, og overveje faktorer som holdbarhed, påføringsmetode og det ønskede udseende af dine negle.