Hvordan laver man gele negle?

Guides
Hvordan laver man gele negle? - Nailster Denmark

Er du også blevet nysgerrig på trenden om lav selv gele negle derhjemme og kunne du tænke dig at kaste dig ud i trenden? I dette blog post forklarer vi kort, hvad gel negle egentlig er og fantastiske fordele ved lav selv gele negle. Derefter vil vi tage dig igennem en detaljeret guide til, hvordan man laver gele negle og hvilke ting man skal være opmærksom på. Så tag endelig en dejlig kop varm kaffe i hånden og læn dig tilbage, mens du læser vores blog post. Forhåbentlig giver bloggen dig en afklaring på, at gele negle er den nye spændende hobby, du har gået og ventet på.

 

God læselyst!

Hvad er gele negle?

Gele negle er den nyeste negle system i negleuniverset – og med god grund! Gelen er tyktflydende og påføres på neglen som almindelig neglelak. Forskellen er dog at gelen er afhængig af en UV/LED lampe for at kunne hærde. Da produktet først hærder efter at være udsat for UV/LED lys, kan du blive ved med at påføre og forme farven på neglen uden at skulle bekymre dig om, at det tørrer ind. Det tager kun 60 sekunder for vores UV/LED lampe at hærde vores Gel Polish farver, og så er du klar til at flashe din fine farve. Grundet den tykke konsistens holder vores Gel Polish farver i hele 2-3 uger, og du kan endelig slippe for at bekymre dig om krakeleret neglelak. De tykke gelprodukter bevarer og beskytter dine gel lag og fører til et langt mere holdbart resultat. Gel Polish kan påføres på dine egne naturnegle eller på kunstige negle såsom tipper eller akryl gel.

 

Gele negle er derudover også ideelle til at give dine naturnegle mere styrke. Den tykke konsistens forstærker dine negles naturlige kraft og gør dem mere modstandsdygtige overfor slag og knæk. Det er derfor ikke kun det perfekte produkt til dig der ønsker et mere holdbart resultat, men også hvis dine negle tenderer til at bøje og være svage.

 

Hvordan laver man gelenegle?

Dit store spørgsmål er nok;’ hvordan laver man gele negle?’. Heldigvis har vi alle nødvendige produkter til dig, som ønsker lav selv gele negle. Du kan enten tilkøbe til din samling eller købe vores professionelle starter kits her.

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om Gel Polish eller hvordan produktet skal påføres, vil vi anbefale dig at læse vores blog indlæg Sådan påfører du Gellak eller se denne video.

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om Akryl Gel og negleforlængelse, og hvordan dette skal gøres, vil vi anbefale dig at læse vores blog indlæg Hvordan laver man akryl negle.