Sådan påfører du Gellak

Guides
Sådan påfører du Gellak - Nailster Denmark

Er du klar til at kaste dig ud i det fantastiske negleunivers og lav selv gele negle? Med Nailster kan du nemt og sikkert komme i gang med din neglerejse og udfordre dig selv på nye og kreative måder. Du er med andre ord aldrig alene. Vi har fuld forståelse for, det kan være svært at finde hoved og hale i det store negleunivers, og derfor har vi lavet et enestående guide og blog univers fyldt med step-by-step guides til dig. Dette blogindlæg handler om, hvordan du kan blive mester i at påføre Gellak, hvad du skal være opmærksom på samt tips og tricks.

 

God fornøjelse!

 

Udfør en omhyggelig prep

Inden du kaster dig ud i det helt store negleprojekt, anbefaler vi, at du altid udfører en omhyggelig prep af dine negle. Dette step er super vigtigt, hvis man vil forberede sine negle inden påføring af øvrige produkter. Derudover sikrer du et bedre og mere holdbart resultat, da de øvrige produkter nemmere kan vedhæfte sig neglepladen – det er jo en ægte win-win situation! Sådan prepper du dine negle:

  • Skub neglebåndet tilbage på alle neglene ved hjælp af din neglebåndskubber
  • Brug den anden side af dine neglebåndskubber til at fjerne det døde hud fra/under neglebåndet
  • Klip forsigtigt det overskydende neglebånd af med vores neglebåndsklipper
  • Rens alle neglene med fnugfrie pads og cleanser
  • Fil neglen til den ønskede form
  • Brug vores buffer til at mattere neglepladen
  • Børst støvet væk
  • Rens alle neglene igen med fnugfrie pads og cleanser

 

Hvordan laver man gele negle?

For at komme i gang med den kreative og spændende fase, skal du have din Base Coat, vælge de farver, du er faldet pladask for og som er et must til dit næste neglelook samt din Top Coat klar.

 

Base Coat har en tykkere konsistens, og derfor anbefaler vi, du lige kører penslen rundt i kanten af flasken for at komme af med overskydende Gel. Påfør derefter Base Coat på neglen – husk at laget skal være tyndt og jævnt for at de øvrige lag kan vedhæfte sig bedre. Det er utrolig vigtigt, at du er ekstra forsigtig, når du er ude ved kanten af neglen for ikke at ramme huden. Hvis du rammer huden er der øget chance for allergi samt at din Gel Polish løfter sig. Derfor er det en super god ide, at være ekstra tålmodig her, så man ender op med et holdbart neglelook. Når du har påført Base Coat, skal det ind og hærde i vores UV/LED lampe i 60 sekunder. Du skal endelig ikke røre eller være nervøs for at dit lag virker klisteret. Dette er helt naturligt og normalt ved lav selv gele negle for at de øvrige lag bedre kan vedhæfte sig.

 

Nu er du kommet til den kreative og spændende del af, hvordan man laver gelenegle! Det er nu, du skal beslutte dig for, hvilke Gel Polish farver, der skal være centrale i dit neglelook. Her er det også utrolig vigtigt at lagene er tynde og jævne. Hvis du påfører en af vores transparente farver, kan det være nødvendigt med flere tynde og jævne lag. Hver lag skal ind og hærde i vores UV/LED lampe i 60 sekunder. Hvis du er i dit kreative hjørne og ønsker at udfolde din indre kunstner gennem nail art, anbefaler vi, du tager en eller to fingrer af gangen. Når du er tilfreds med dit resultat, kan du påføre Top Coat som det sidste step. Vores personlige favorit er vores No Wipe Top Coat, da den ikke efterlader et klisteret lag.

 

Vi håber, du har nydt at læse med!