Inspiration: Nytårs negle

Care Inspiration Nail art
Inspiration: Nytårs negle - Nailster Denmark

Vi synes, at nytårsaften er en af de største begivenheder om året – ja, måske endda årets fest! Alle møder op hos familie og venner, spiser lækkert mad, får sig et godt glas vin, sodavand eller hvad man nu lige lyster. Aften handler i bund og grund om hygge og glade dage. Og hvilken perfekt måde – og undskyldning ;-) – for at flashe enestående nytårs negle. Vi har de helt rigtige farver at slutte året af på, så læs endelig med og få inspirerende inspiration til dine nytårs negle.

Nytårsnegle med spræl i

Som sagt, så føler vi, at nytårsaften er en speciel aften. Og netop derfor må ens neglelook også gerne være lidt ekstraordinært og fuldende dit outfit. Vores dygtige negletekniker har kreeret overstående look, og vi er helt vilde med det. Nytårs negle viser virkelig, hvor meget neglelooket kan løfte nytårstøjet. Vi ønskede at skabe et iøjefaldende look, men samtidig at bruge nogle Gel Polish farver, der kan gå til det meste. Vi valgte at gå med de fantastiske blå nuancer, sølv og masser af glimmer. Det kan man aldrig få for meget af!

Først har vores negletekniker udført en omhyggelig og skånsom prep af naturneglene for at forberede dem bedst muligt til påføring af vores lakker. Når man prepper sine negle, så er det utrolig vigtigt at man gør det omhyggeligt for at sikre sig at fjerne alt snavs, støv og død hud. Hvis dette step er udført korrekt, så er man derudover garanteret et længere og mere holdbart resultatet. Du kan se, hvordan vi anbefaler, du prepper dine negle i nedenstående video. 

Nu kommer den sjove og kreative del. Husk du kan sammensætte farverne præcis som du har lyst til. Først påfører du et tyndt og jævnt lag af base coat. Derefter påfører du base farven til dine nytårs negle, som i dette tilfælde af Luxury Night 204 og hærd i 60 sekunder. Derefter skal du friske looket endnu mere op ved at tilføje vores Reflective Blue 356 som base farve til en af dine nytårs negle. Vores Reflective Gels fungerer nøjagtigt som vores Gel Polish farver, men de har enestående perlemor/glimmer stykker, der reflekterer alt efter lyset. Nu er vi kommet til den kreative del, hvor du skal til at lege lidt med vores Liner Brush pensler for at kreere de små sølv waves med vores Reflective Silver 355. Hvis du er nybegynder, så anbefaler vi, du vælger en af de kortere pensler for at kunne bevare en bedre kontrol. Du tager penslen op af flasken og tager derefter noget af produktet på vores Liner Brush. Du kan nu lave de vildeste waves til dine nytårs negle.

God nytår!