Hvorfor hærder min gellack ikke?

Gel polish Guides
Hvorfor hærder min gellak ikke?

Hvis din gellak ikke hærder korrekt, kan det skyldes flere forskellige faktorer. Her er nogle mulige årsager og løsninger:

1. Ikke brug af en UV- eller LED-lampe: Gellak kræver en bestemt mængde UV- eller LED-lys for at hærde korrekt. Hvis du ikke bruger en lampe eller ikke bruger den i tilstrækkelig tid, kan det føre til, at gellakken ikke hærder ordentligt. Sørg for at bruge en UV- eller LED-lampe, der er designet til at hærde gellak, og følg produktets instruktioner nøje.

2. Tykt lag af gellak: Hvis du påfører et for tykt lag af gellak, kan det føre til, at den ikke hærder korrekt. Påfør altid gellak i et tyndt lag og påfør flere tynde lag, hvis nødvendigt. Lad hvert lag hærde under UV- eller LED-lampen i den anbefalede tid, før du påfører det næste lag.

3. Udløbet gellak: Gellak kan udløbe, og hvis du bruger en udløbet gellak, kan det føre til, at den ikke hærder korrekt. Sørg for at bruge frisk gellak, der ikke er udløbet.

4. Ujævn negleoverflade: Hvis dine negle er ujævne eller ru, kan det også føre til, at gellakken ikke hærder korrekt. Sørg for at file og polere dine negle grundigt, før du påfører gellak.

5. Manglende forberedelse af neglene: Hvis dine negle ikke er rene og tørre, før du påfører gellak, kan det også føre til, at gellakken ikke hærder korrekt. Sørg for at rengøre og tørre dine negle grundigt, inden du påfører gellak.

6. Hvis man blander udstyr fra forskellige mærker: Der kan være forskellige kemikalier tilsat, hærdetiden kan være anderledes og lamperne kan have forskellige styrker

7. Hvis man ikke har forseglet sine negle: hvis neglene ikke er forseglet, så vil tippen være åben og dermed kan produktet løfte sig

Hvis du oplever problemer med at få din gellak til at hærde, kan du overveje at kontakte en professionel eller rådføre dig med producentens instruktioner og anbefalinger for at sikre, at du påfører og hærder gellakken korrekt.

NEM START MED VORES STARTERKITS

Se vores starterkits der indeholder alt du behøver for at lave professionelle negle derhjemme!

Starter kit Premium

Starter kit Premium

Se produkt
Starter kit Professional

Starter kit Professional

Se produkt

Ikke sikker på hvad du foretrækker?

Tag et godt kig på vores starterkit sammenligningsside, og find det perfekte starterkit til dig

Se vores starterkits