Vælg den startpakke, der passer til dine behov 💖

Vælg mellem Travel, Premium og Professional 😍

Nailster Travel

Travel

299,00 kr
Denne pakke indeholder de mest nødvendige basisprodukter og redskaber, samt vores Travel UV/LED lampe, så kommer du billigt igang med gellak.
Mest populære
Nailster Premium

Premium

599,00 kr
Denne pakke indeholder de bedste produkter og redskaber samt vores Pro UV/LED Lampe (48W), som giver de bedste forudsætninger for at opnå et fantastisk resultat med Nailster™ gellak.
Nailster Professional

Professional

999,00 kr
Denne pakke indeholder de bedste basisprodukter og redskaber, samt vores Pro UV/LED Lampe (48W), som giver dig det smukkeste resultat.

LED/UV-lampe (Travel/Pro)

Nailster UV/LED-lamperne bruges til at hærde Base-/Top Coat og Color Coats.

Travel
Travel
Premium
Pro
Professional
Pro

Nailster Gellak Fjerner (100ml)

En kraftig acetonebaseret Gellak Fjerner som nemt fjerner Nailster Gellak.

Travel
Premium
Professional

Nailster Base Coat

Nailster Base CoatBruges til at beskytte neglen mod misfavning og samtidig forlænger den gellakkens holdbarhed.

Travel
Premium
Professional

Nailster Top Coat

Bruges til at sørge for et flot og holdbart resultat.

Travel
Premium
Professional

Neglebåndsskubber

Bruges til at fjerne overskydende neglebånd

Travel
Premium
Professional

Neglefil

Bruges til at file og slibe dine negle til den perfekte form.

Travel
1 stk.
Premium
2 stk.
Professional
3 stk

Neglebuffer

Bruges til at buffe/slibe dine negle, hvilket bruges til at pleje dine negle eller klargøre dem til gel neglelak.

Travel
1 stk.
Premium
2 stk.
Professional
3 stk

Soak-off negleklips

Bruges til at fastholde dine Alcohol wipes på neglene, når du ønsker at fjerne din gellak.

Travel
10 stk.
Premium Premium
10 stk.
Professional
10 stk.

Isopropyl Alkohol Wipes

Isopropyl Alkohol Wipes bruges til at fjerne alle resterne og neglelakken, samt rengøre områderne

Travel
10 stk.
Premium
10 stk.
Professional
20 stk.

Fnugfri Wipes

Bruges til fjernelse af gel neglelak og til affedtning af negle efter påført top coat.

Travel
10 stk.
Premium
10 stk.
Professional
20 stk.

Neglebånds Olie Pen

Bruges til at bibeholde flotte og sunde negle hver dag.

Travel
Premium
Professional

Neglebåndsklipper

Bruges til at klippe overskydende neglebånd.

Travel
Premium
Professional

Top coat (shine)

Påføres oven på color coats for at give det ekstra shine til dine negle.

Travel
Premium
Professional

Top coat (matte)

Påføres oven på color coats for at give dine negle et matt finish

Travel
Premium
Professional

Primer

Bruges til at klargøre neglen og affedte overfladen så din base coat sidder bedre fast på neglen.

Travel
Premium
Professional

Cleanser Plus

Bruges til at fjerne overskydende rester af gellak og forøger samtidig shine som et sidste finish.

Travel
Premium
Professional

Neglepensler

Bruges til at male forskellige designs og mønstre på dine gellak negle.

Travel
Premium
Professional

Dotting tools

Bruges til at lave prikker, striber eller lignende på dine Gellak negle.

Travel
Premium
Professional

Nailster gellak-startsæt – Alt, du skal bruge, i én pakke

Er du i tvivl om, hvad du præcis skal bruge for at komme i gang med at lave smukke, holdbare Nailster gellak-negle? Og skal det være nemt og enkelt at gå til? Så er du endt det helt rette sted. Hos Nailster har vi nemlig sammensat tre forskellige startsæt, som indeholder alt det nødvendige, du skal bruge, og mere til, for at lave gellak-negle. Dyk ned i vores gellak-startsæt her på siden og find det helt rette, som både matcher dit temperament og dine gellak-ambitioner.


Nailster gellak-startsæt – Lav smukke gellak-negle, når det passer dig

Med vores forskellige Nailster-startsæt kan du nemt og hurtigt komme i gang med at lave smukke gellak-negle på fødder og hænder hjemme hos dig selv. Det kan ofte være en dyrere affære at få lavet gellak-negle hos de professionelle neglesaloner, men med vores startsæt kan du få alt det nødvendige tilbehør og udstyr, der gør dig i stand til selv at lave holdbare og smukke negle med en flot finish.


Vi tilbyder tre forskellige typer Nailster gellak-startsæt, og fælles for dem er, at du som minimum finder det mest nødvendige tilbehør og en UV- og LED-lampe i alle sammen. Er du nybegynder, og har du aldrig arbejdet med gellak før? I så fald vil vi anbefale, at du tjekker vores uddybende Nailster-vejledning ud, som trin for trin guider dig igennem gellak-behandlingen, før du går i gang.

Vær opmærksom på, at ingen af vores tre Nailster-startsæt indeholder farvede lakker. Dem skal du selv sørge for at vælge og lægge oveni ordren, før du gennemfører købet af dit gellak-startsæt. Dyk ned i vores farvede gellakker og find dine favoritter, som skal pryde fødder og hænder.


Hvilket startsæt skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket gellak-startsæt, du skal vælge? Så fat mod! Når du klikker ind på de enkelte Nailster-startsæt, vil du finde en produktbeskrivelse, som nøje beskriver og gør dig klogere på, hvad de præcis indeholder. Den bedste måde at komme i gang på er dog klart med vores lækre Nailster standard-startsæt, som indeholder alle de nødvendige basisredskaber, lakker (undtagen farvede lakker) og vores Nailster pro UV- og LED-lampe.


Hvis du er en haj til gellak og er vild med nail art, så anbefaler vi i stedet vores Nailster luksus-startkit, som naturligvis også indeholder alle de nødvendige basisredskaber og mere til. I vores Nailster luksus-startkit får du ganske enkelt alt, hvad en vaskeægte gellak-entusiast drømmer om. Du får f.eks. flere plejende lakker, forskellige top coats og redskaber til nail art. Med vores luksus-startkit har vi skruet op på alle parametre, og du får dermed et gellak-startsæt, som de fleste drømmer om.


Har du blot et ønske om at prøve gellak af? Og er du måske usikker på, hvorvidt det egentligt er noget for dig? Så har vi heldigvis også et gellak-startsæt, som rammer præcis dét behov. I vores Nailster budget-startsæt får du selvfølgelig også de nødvendige basisredskaber, men vores Nailster pro lampe er skiftet ud med vores Nailster travel lampe, som er mindre i størrelse og kraft.

Der er tale om et gellak-startsæt til en rigtig god pris, hvor du får mulighed for at prøve Nailster-gellak af derhjemme, uden det behøver at koste en formue. Skulle du gå hen og blive vild med det, kan du hen ad vejen tilkøbe flere plejende produkter, lakker og redskaber, en kraftigere UV- og LED-lampe eller tilbehør til nailart, som du alt sammen finder på vores side med tilbehør til gellak.


Spar penge med vores Nailster gellak-startsæt

Vores Nailster-startsæt gør det ikke kun nemt og hurtigt at komme i gang med at lave gellak derhjemme. De gør det faktisk også billigere. For når du investerer i ét af vores gellak-startsæt, får du en alt i én løsning, som er billigere, end hvis du selv samler et sæt hos os. Det er dermed en vaskeægte win-win-situation at starte ud med et af vores Nailster-startsæt. Hvad end du vælger budget, standard eller luksus, vil der nemlig være penge at spare, som du f.eks. kan bruge på at købe vores farvede gellakker.

Skulle du efter lidt tid få brug for nyt tilbehør, redskaber eller produkter, kan du også nemt og enkelt købe det hos os til rigtig gode priser. Hos Nailster mener vi ikke, det skal være dyrt at have og lave smukke gellak-negle, og derfor tilbyder vi alle varer i vores sortiment til fordelagtige priser.


Køb dit Nailster gellak-startsæt allerede i dag

Drømmer du om at kunne lave smukke gellak-negle derhjemme, uden det behøver koste en formue? Og har du allerede set dig lun på et gellak-startsæt? Så læg det i kurven og bestil allerede i dag. Hos Nailster tilbyder vi hurtig levering til hele landet, så du allerede kan komme i gang med at lave gellak i løbet af få hverdage.


Skulle du have spørgsmål til vores Nailster-startsæt? I så fald kan du med fordel tjekke vores FAQ ud, som besvarer nogle af de mest stillede spørgsmål. Finder du ikke svar der, må du naturligvis endelig ikke tøve med at kontakte os. Team Nailster sidder klar til at hjælpe dig, så du kan løfte dit negle-game til nye højder med Nailster.