UV Neglelak

Er du også træt af neglelak, som tager evigheder om at tørre og får ridser, bare du tænker på at røre noget flere timer efter pålægning, og som desuden skaller af neglen allerede dagen efter, du ellers har påført lakken til perfektion? Så har vi løsningen til dig, som gerne vil have smukke negle hver dag uden alle problemerne: et UV-neglelaksæt. Med en gel-neglelak hærdet i UV-lampe kan du lave smukke negle hjemme i stuen, som bare holder og holder. Det bedste af det hele? Det er også billigt. Her på siden finder du et bredt udvalg af Nailster UV-neglelak i mange smukke farver og nuancer.

Kan du slet ikke vente med at komme i gang med din UV-neglelak, så bestil et af vores UV neglelak startsæt allerede i dag, og kom i gang med din simple neglerutine.

 

Hvad er UV-neglelak?

En UV-neglelak er på mange måder ligesom en normal neglelak – bortset fra at den er flydende på neglen, indtil den kommer i kontakt med lyset fra en UV-lampe. Det vil altså sige, at en UV-gel-neglelak ikke kan lufttørre. Det lyder måske besværligt, men faktisk er det langt lettere at arbejde med end en almindelig neglelak.

 

Nu undrer du dig måske over, hvorfor UV-neglelak skulle være lettere end almindelig neglelak, når det jo ikke kan lufttørre. Men vi mener, at det netop er én af de store årsager til, at gellak er så meget lettere. Når UV-neglelakken holder sig flydende under påføring, betyder det nemlig, at du ikke skal skynde dig at lægge dit lag af neglelak helt perfekt, fordi det begynder at tørre, så snart det er ude af flasken. I stedet kan du koncentrere dig og bruge den tid, det kræver at lægge et smukt lag gel-neglelak på hver eneste negl, og derefter størkner neglelakken hurtigt, let og bekymringsfrit i UV-lampen. Når lakken har fået en tur under UV-lampen, er de så tørre, at du er good to go med det samme. Ikke noget med at bekymre dig om ikke at ramme noget med neglene de første timer. Så bliver det ikke meget lettere.

 

UV-neglelak – hvordan?

Når du ordner dine negle, er noget af det bedste ved UV-neglelak, at lakken holder i helt op til tre uger, efter at du har lagt det. Det forudsætter dog, at du har lagt lakken korrekt. Herunder finder du en hurtig guide til at påføre din gel-neglelak på den rigtige måde. Vil du have en endnu grundigere vejledning, kan du læse vores udførlige guide til anvendelse af gellak.

Når du skal arbejde med UV-neglelak, består påføringen af 5 trin. De er:

 

 • Sørg for at have alt dit udstyr klar.
  Den bedste forberedelse, du kan gøre dig, er at have alt dit udstyr klar. Det inkluderer din base coat, top coat og den farve, du vil have på dine negle samt din Nailster UV-lampe til neglelak, neglelakfjerner, en neglefil og eventuelt også en neglebåndsskubber samt fnugfri wipes, Nailster-cleanser og neglebåndsolie. Når alt dette ligger klar, kan du ordne dine negle uden at rende rundt for at finde det ene og det andet imens.
 • Forbered neglene korrekt
  Hvis du vil opnå det bedste resultat med din UV-neglelak, er det vigtigt, at du klargør dine negle korrekt. Det betyder, at du skal sikre dig, at der ikke sidder gamle neglelakrester på neglene, og det samme med snavs eller olie. Derudover er det altid en god ide både at file neglene til den ønskede form og derefter skubbe neglebåndene på plads. Når det er gjort, fjerner du overskydende fedt fra neglene med dine fnugfri wipes, og nu er dine negle klar til deres første lag UV-neglelak.

 • Påfør din UV-base coat
  Når neglene er filede og fri for overskydende olie, skal du lægge dit første lag lak: din base coat. En base coat skal lægges på alle neglene i et tyndt lag. Den må ikke komme på huden, brug derfor god tid på at få lagt den ordentligt, inden du tørrer din UV-base coat i UV- og LED-lampen. Med en base coat sikrer du både, at din neglelak holder længere, men du beskytter også din egen farve mod eventuelle misfarvninger fra neglelakken. Det er derfor en dum idé at springe dette trin over – også selvom du har lidt travlt.

 • Påfør din color coat (din farvede UV-neglelak)
  Når dit fundament er på plads, din base coat, er det tid til at lægge den farve, du gerne vil have på neglene de næste tre uger. I dette trin er det igen vigtigt, at du påfører farven i et tyndt og jævnt lag på alle neglene. Afhængigt af farven kan det være nødvendigt at lægge 2-3 lag, men husk at bruge UV- og LED-lampen mellem hvert lag.

  HUSK! Har du mod på at lege med spændende negledesign, skal dit design laves som det sidste i trin 4. Altså inden du lægger din top coat. Er du kørt fast i de samme farver og design, kan du med fordel læse vores indlæg om inspiration til negledesign.
 • Påfør din UV-top coat
  Det sidste trin til at få smukke og holdbare negle med din UV-neglelak er en top coat. En top coat er ikke kun med til at sikre en flot overflade på neglen, den er også med til at forsegle din farvede gel-neglelak og dermed sikre lang holdbarhed. Påfør derfor din top coat, lad den hærde i 1-2 minutter under UV- og LED-lampen, og nyd herefter dine smukke negle i op til tre uger.

 • Nogle gange vil du opleve, at neglen er en anelse klistret, når dit sidste lag top coat er hærdet. Dette klister kan du let fjerne med vores fnugfri wipes. Vil du gerne give dine negle ekstragode betingelser, bør du som det absolut sidste påføre vores neglebåndsolie langs dine neglekanter og neglebånd. Dine neglebånd vil takke dig for det.

Hvordan fjerner man UV-neglelak?

Du kan let og effektivt fjerne din gel-neglelak med den såkaldte ”soak-off”-fremgangsmåde. Med denne metode blødgøres din gel-neglelak med en acetone-opløsning eller vores Nailster-neglelakfjerner, hvorefter du let kan skubbe lakken af neglen.

 

Selvom din neglelak kan holde sig pæn på neglene i mange uger, vokser dine negle som bekendt. Derfor vil det på et tidspunkt blive nødvendigt at fjerne din UV-neglelak. Det kan du gøre på forskellige måder. Vores anbefalinger er, at du væder vores fnugfri wipes i acetone, hvorefter du lægger én wipe om hver negl og sikrer, at de slutter tæt med en negleklips. Det tager typisk 10-15 minutter, før neglelakken har sluppet neglen, men ved mange lag lak kan det være nødvendigt at vente helt op til 30 minutter. Når lakken er løsnet, skubber du den blot forsigtigt af neglen, for eksempel med din neglebåndsskubber, og så er du færdig.

 

Forkæl gerne dine negle med lidt neglebåndsolie, når du er færdig med at fjerne din gellak.

 

Fordele ved gel-neglelak

Udover at UV-neglelak ikke tørrer, før det kommer i kontakt med UV-lys, er der altså også mange andre lækre fordele ved at benytte sig af en UV-gel-neglelak.

 

 • Holder sig smukt i op til 3 uger
 • Let at påføre, da den ikke lufttørrer
 • Hærder hurtigt under UV-lampen
 • Minimum risiko for ridser og mærker i lakken
 • Krakelerer og flækker ikke
 • Let at fjerne igen med Nailster-neglelakfjerner.

Hvad koster UV-neglelak?

Som du kan læse i fordelen overfor, er der rigeligt med grunde til at komme i gang med din gel-neglelak. Nu tænker du måske, at med alle de skønne fordele må det da være temmelig dyrt at investere i sådan et sæt. Men noget af det bedste ved UV-neglelak fra Nailster er faktisk, at det ikke koster spidsen af en jetjager. Tværtimod finder du billig UV-neglelak hos os. Det er klart, at det er lettere at sætte sig i stolen og få en kosmetolog til at ordne dine negle, men der er altså både tid og penge at spare ved at ordne dine negle med gel-neglelak selv. Med et Nailster-kit får du nogle af de bedste UV-neglelak-sæt på markedet, og samtidig er det superlet at bruge. Så hvad venter du på?

 

Køb dit Nailster UV neglelak tilbehør allerede i dag, og kom i gang med at lave dine egne smukke negle.