Påføring af gel polish

Før du påbegynder påføringen af din gel polish, er det nødvendigt at udføre en grundig forberedelse (prep) af dine negle.

Dette inkluderer skubning af neglebåndene og mattering af neglepladen, hvilket er afgørende for at opnå smukke og holdbare resultater.

PH Bond

Vores PH bond er designet til dig med ekstra olierede negle. Dette produkt dehydrerer neglen og fjerner overskydende negleolie. Det anbefales at påføre vores PH bond i et tyndt lag på neglepladen uden at komme i kontakt med huden. Efter påføring skal det lufttørre i 60 sekunder.

Det skal dog gøres klart, at vores PH bond ikke er afgørende for holdbare negle, men kan være et supplement til vores cleanser, som også dehydrerer neglen.

Primer

Vores primer anvendes til at skabe et hæftelag inden påføring af basecoat. Dette sikrer bedre vedhæftning af produkterne til dine negle og forlænger holdbarheden.

Primeren skal påføres i et tyndt lag på hele neglepladen uden at komme i kontakt med huden og derefter lufttørres i 60 sekunder. Det er for de fleste ikke nødvendigt at bruge primer, men den kan bidrage til en bedre holdbarhed for nogen.

Base Coat

Basecoat skal påføres i et tyndt og jævnt lag på neglepladen for at beskytte neglene mod misfarvninger og skabe en base for de efterfølgende produkter.

Basecoat er afgørende for holdbarheden og bør hærdes i UV/LED-lampen i 60 sekunder. Ved påføring af basecoat skal du påføre lidt produkt midt på neglen og langsomt skubbe det tilbage mod neglebåndet uden at komme i kontakt med huden. Dette vil forhindre overskydende produkt fra penslen i at glide ned i neglebåndet og ramme huden.

Det er vigtigt at bemærke, at vores basecoat efterlader en klæbrig overflade (sticky layer), som er nødvendig for, at de efterfølgende produkter kan hæfte til neglen, og derfor ikke bør fjernes.

Color Coat

Før påføring af color coat bør du rulle flasken mellem dine hænder for at blande farven og sikre at eventuelle luftbobler forsvinder.

Color coat skal påføres i tynde lag over hele neglepladen og hærdes i UV/LED-lampen i 60 sekunder.

Det anbefales at fjerne overskydende gellak på flaskens hals, så du kun har en lille mængde tilbage på penslen.

Påfør color coaten midt på neglen og skub det op mod neglebåndet, penslen skal placeres midt i det påførte lag på neglen, så du altid kan se, hvor langt op mod neglebåndet du påfører din gellak. Sørg for at dække hele neglen og forsegl den frie kant ved at påføre et tyndt lag langs spidsen og lidt under neglekanten.

Hold penslen nogenlunde vandret på neglen for at opnå en jævn påføring. Påfør 2-3 lag afhængigt af farvens pigmentering og gentag påføringen om nødvendigt. Den vil efterlade en klæbrig overflade, som er nødvendig for holdbarheden og derfor ikke bør fjernes.

Top Coat

Før påføring af top coat bør du rulle flasken mellem dine hænder for at sikre at eventuelle luftbobler forsvinder.

Påføringen af topcoat bør udføres på samme måde som påføringen af gelpolish. Det er vigtigt at lægge et jævnt lag over hele neglepladen og forsegle den frie kant samt kanterne mod neglebåndet.

Topcoat skal strække sig ud over din gelpolish for at indkapsle de tidligere påførte produkter og øge holdbarheden, hvis man ikke får dækket tidligere produkter kan man opleve at produkter løfter sig fra neglen. Hærd topcoaten i 60 sekunder i UV/LED-lampen.

Hvis du bruger en no-wipe topcoat, er det ikke nødvendigt at rengøre neglene med cleanser efter hærdning, da den ikke efterlader en klæbrig overflade.

Aftercare

Som det sidste trin i din negleplejerutine skal du påføre neglebåndsolie på dine neglebånd. Neglebåndsolie er vigtig for at holde neglebåndene fugtede. Vi anbefaler derfor at påføre neglebåndsolie mindst én gang dagligt for at opretholde sunde negle og neglebånd. Gellak og andre negleprodukter kan blokere for dine naturlige negleolier, og med en god negleolie kan du genopbygge fugtbalancen. Tørre neglebånd kan i nogle tilfælde føre til små sår.

Det er også yderst vigtigt at undgå at pille i din gellak og forsøge at fjerne produktet fra neglepladen, da dette kan skade din naturnegl. Ved at fjerne gellak kan lag af naturneglen også blive fjernet, hvilket kan resultere i tyndere og mere skrøbelige negle. Hvis produktet løsner sig, anbefales det at fjerne det med en af vores aftagningsmetoder i stedet for at pille det af.