Aftagning

For at bibeholde sunde negle er det vigtigt at benytte en korrekt aftagningsmetode. En korrekt aftagning er vigtig for at undgå skade på dine negle.

Der er forskellige metoder du kan benytte, alt efter præferencer, samt hvilket produkt du benytter.

Soak off

En måde at aftage sine produkter på kan være med soak off metoden. Her benytter du Nail Polish Remover til at opløse produkterne på dine negle. Du kan her enten benytte vores soak-off clips eller Remover Wraps.

Soak-Off Clips

Ved brug af Soak-Off Clips skal du bruge fnugfri pads og Nail Polish Remover. Start med at file top coaten af med en neglefil Grit 180/220. Dette step er afgørende for at produkterne vil blive opløst i og med at topcoaten forsegler og indkapsler de resterende produkter.  

TIP: Du kan med fordel påføre neglebåndsolie på huden omkring neglene inden påføring af soak-off clips, for at mindske den udtørrende effekt på huden.

Efter du har filet din top coat af, væder du en fnugfri pad med Nail Polish Remover. Placer herefter den vædede pad på neglen og påfør soak-off clips for at få det til at blive på neglen. Lad det sidde i cirka 10 minutter, så produkterne bliver opløst. Fjern dine clips og brug en neglebåndsskubber til forsigtigt at skubbe det løsnede produkt væk. Hvis du har sarte negle anbefaler vi at du i stedet benytter en rosenpind til at fjerne løst produkt.  Hvis der stadig er små rester tilbage, kan du bruge en buffer til at fjerne dem. Afslut ved at påføre olie på neglene for at pleje dem.

Remover Wraps

Ved brug af Remover Wraps skal du bruge en Nail Polish Remover. Start med at file top coaten af med en neglefil Grit 180/220. Dette step er afgørende for at produkterne vil blive opløst i og med at topcoaten forsegler og indkapsler de resterende produkter.

TIP: Du kan med fordel påføre neglebåndsolie på huden omkring neglene inden påføring af remover wraps, for at mindske at tørre huden ud

Efter du har filet din top coat af, væder du din remover wrap med Nail Polish Remover. Placer herefter den vædede pad på neglen og fold folien rundt om fingeren, så den sidder godt fast. Lad det sidde i cirka 10 minutter, så produkterne bliver opløst. Fjern dine remover wraps og brug en neglebåndsskubber til forsigtigt at skubbe det løsnede produkt væk. Hvis du har sarte negle anbefaler vi at du i stedet benytter en rosenpind til at fjerne løst produkt.  Hvis der stadig er små rester tilbage, kan du bruge en buffer til at fjerne dem. Afslut ved at påføre olie på neglene for at pleje dem.

Magic remover

Ved brug af Magic Remover skal du starte med at file top coaten af, med en neglefil Grit 180/220. Dette step er afgørende for at produkterne vil blive opløst i og med at topcoaten forsegler og indkapsler de resterende produkter.

Efter du har filet din top coat af, skal du påføre et tykt og jævnt lag magic remover over hele neglen. Vær dog opmærksom på at produktet ikke må komme i kontakt med huden, da dette kan medføre en allergisk reaktion. Lad det virke i 10-15 minutter. Fjern produktet med en neglebåndsskubber. Hvis du har sarte negle anbefaler vi at du i stedet benytter en rosenpind til at fjerne løst produkt. Hvis det hele ikke er opløst, så gentag med en omgang Magic Remover på og lad det sidde i 5 minutter i anden omgang. Afslut ved at tørre neglen over med en fnugfri pads vædet i cleanser. Hvis der stadig er små rester tilbage, kan du bruge en buffer til at fjerne dem. Afslut ved at påføre olie på neglene for at pleje dem.