Sådan fjerner du Nailster

Gellak er fantastisk, men som mange andre Gellak, så sidder det rigtig godt fast og kan være besværligt at få af - især hvis du ikke har de rigtige soak tools. Læs med her og find ud af, hvordan du lettest aftager Nailster Gellak.

 

 

Hvad skal jeg bruge for at fjerne min Gellak?

Nailster startsæt - Indeholder det du skal bruge.

 

Trin for trin:


  1. 1. Start med at buf let på lakkens overflade, det gør lakken nemmere at opløse. 


  1. 2. Tag Nailster Remover Wipes på neglene og fasthold dem derefter med Nailster Soak-Off Negleklips (10 stk.).

Det er vigtigt at alkohol Wipes  ligger fladt ned på neglen og dækker hele din negl - husk også spidsen. De skal sidde tæt så væsken kan komme til at arbejde.

 

  1. 3. Lad dine Nailster Soak-Off Negleklips sidde i 8-10 minutter. Har din Gellak siddet længere end 14 dage, skal de sidde lidt længere.


  1. 4. Når tiden er gået, bruger du din neglebåndsskubber forsigtig på neglen også kan du let “skrubbe” Gellakken af. Skulle der stadigvæk lidt Gellak på neglen sætter du Nailster Soak-Off Negleklips på neglen igen og venter et par minutter.

Fjern eventuelle rester med en Buffer let. 

Pleje er vigtigt!

Alle former for aftagningen af  Gellak er hård ved dine negle og neglebånd. Lakfjerneren fjerner desværre også vigtige olier og fugt og derfor vil dine negle og neglebånd mangle fugt når du er færdig med at aftage din Gellak.

Det er derfor en rigtig god ide at være ekstra gavmild med din cuticle oil efterfølgende. Brugen af cuticle oil, sikrer også at fugtbalancen ikke ændres.

Ændres fugtbalancen knækker og spalter dine negle.