Guides-univers

Lær omkring forskellige teknikker, anvendelsesmetoder og meget mere ved hjælp af vores guides

Er du i tvivl?

Hvordan kommer jeg igang med Nailster?

Hvis du aldrig har arbejdet med gellak før, eller du måske blot er i tvivl om, hvordan du skal gribe vores Nailster-gellak an, kan du med fordel læse vores anvendelsesguide igennem. Den guider dig trin for trin igennem de enkelte processer, så du opnår et smukt og holdbart resultat.

Hvordan tager jeg min Nailster-gellak af?

Du pakker dine negle ind i vat (eller vatrondeller) vædet med neglelakfjerner og påsætter efterfølgende vores negleklips, som forsegler neglene og sikrer optimale forhold for neglelakfjerneren. Efter 10 minutter kan du med fordel tjekke den ene negl og se, hvor opløst lakken er. Hvis den stadig sidder fast visse steder, lader du pakningerne sidde 5 minutter ekstra.

Kan jeg bruge Nailster på mine akrylnegle/gele negle?

Ja sagtens. Når du har filet overfladen glat, så lægger du et lag Nailster Base Coat, og derefter din gellak-farve og til slut et lag Nailster Top Coat. MEN er der tale om selv limet negle, anbefaler vi ikke at bruge Nailster, da selve proceduren til aftagning kræver at du kan opløse gellakken og det kan man ikke uden at den limet negl vil løsne sig fra din egen naturnegl. Men hvad er forskellen? Acryl er et meget hårdt pulver-produkt, der opbygges med væske – denne form for produkt skal derfor ikke hærde i nogen lampe. Gelénegle er, som det fremgår af navnet, en gelémasse som skal hærdes i UV-lampen. Gellak er en form for forstærket neglelak, som ligeledes skal hærdes i en UV-lampe. Gellak har typisk et glansfuldt finish og er meget mere holdbart end almindeligt neglelak.

Kan jeg anvende Nailster gellak selvom jeg bider negle?

Ja! Gellak er et godt redskab til at gøre dine naturnegle ekstra stærke, modstandsdygtige og ikke mindst lange. Det er samtidigt med til at give dine negle den ro som de skal bruge for at vokse, og minde dig om ikke at bide, når dine fingre finder vej til munden. Det kræver tålmodighed, men ved et kontinuerligt brug af gellak vil dine negle langsomt komme tilbage.

Skal jeg holde pause med Nailster, så mine negle kan ånde?

Nej, det behøver du ikke. Dine negle består af døde hornlag, og ånder ikke, så det er ikke nødvendigt at tage pauser mellem aftagning og påføring af Nailster-gellak.