Nu skal vi igang! Er du klar?

Herunder finder du vores Nailster's guide på både påførelse og fjernelse af Gellak med tilhørende videoguides.


Påførelsen af Nailster Gellak


Herunder finder du en videoguide: 


Du skal bruge

- Nailster startsæt (Premium eller Professional)

- En eller flere farver


Step 1: Prep dine negle

Grundig prepping er utrolig vigtig, da det er med til at sikre en god holdbarhed på din Gellak. 


Klargør neglene, ved at vaske dine hænder, for at fjerne snavs og skidt. Efterfølgende rengøres neglepladen, ved at skubbe dine neglebånd tilbage med neglebåndsskubberen. Hertil er det også vigtigt at fjerne den døde hud ved neglebåndskanten. Klip herefter neglebåndene med neglebåndsklipperen. 


Når neglepladen er frigjort fra døde hudceller, brug bufferen og buff let ovenpå neglepladen, for at mattere dem. Dette fjerner neglepladens olielag og tillader gellakken at få et bedre greb på neglen. 


Wipe neglene med Nailster Cleanser og fnugfri pads, for at fjerne eventuelle olierester på neglene. Afslut med at påføre primer, og lad den lufttørre. 


Step 2: Base Coat

Påfør et tyndt lag Nailster Gel Base Coat jævnt på hele neglen. Det er vigtigt at gellakken ikke rører eller kommer i kontakt med huden og neglebåndene. Forsegl neglens tip, ved at påføre Base Coat ovenpå neglens tip, samt bagved neglen. Dette lukker gellakken til, og derved sikrer at gellakken ikke trækker sig sammen. 


Hærd Base Coaten i 60 sekunder i UV/LED lampen. 


Step 3: Color Coats

Påfør din valgte Color Coat med tynde strøg og jævnt over hele neglen. Forsegl negletippen endnu engang. 


Hærd Color Coaten i 60 sekunder i vores UV/LED lampe. 


Påfør så mange lag der er behov for, og hærd mellem hvert lag. Det er her også vigtigt at din Color Coat ikke kommer i kontakt med huden, da det vil påvirke gellakkens finish. 


Step 4: Top Coat

Påfør din ønskede Top Coat: No Wipe, Shine eller Matte. Påfør et tyndt og jævnt lag, og forsegl tippen af neglen. 


Hærd din Top Coat i 60 sekunder i UV/LED lampen. 


Har du påført Top Coat Shine, er det efterfølgende vigtigt, at du fjerner det klistrede lag oven på din Top Coat efter den har hærdet. Dette gøres med fnugfri wipes og Nailster Cleanser. 


Afslut med enten Nailster Cuticle Oil eller Nailster Neglebåndsolie Pen for at pleje dine negle og neglebånd. 


Tips

Prep (forberedelse) af neglene er helt essentielt i forhold til både resultat og holdbarhed – følg derfor Step 1. Klargøring nøje.

Sørg for aldrig at udsætte flasker for lys fra lampen eller direkte sollys, da dette kan hærde produktet og gøre lakkerne stive og klumpede.


Fjernelse af Nailster Gellak

Du skal bruge:

- Neglefile 

- Soak Off Negleklips

- Vatrondeller

- Nailster Remover 

- Neglebåndsskubber 

- Negleolie


Step 1: Fil gellakken ned

Fil forsigtigt overfladen af gellakken med en neglefil. Det tillader neglelakfjerneren at trænge ind i gellakken og herved opløse den. 


Step 2: Soak Off 

Herefter vædes vatrondeller med Nailster Remover og placeres på hver negl. Luk til med vores Soak Off Negleklips. Lad dem sidde i 10 minutter. Det er vigtigt at vatrondellerne ikke sidder for lang tid, da neglelakfjerneren kan fordampe og derved vil gellakken størkne igen. Er vatrondellerne derfor ikke længere våde efter 10 minutter, og gellakken ikke løsnet nok, vædes de endnu engang og påføres igen i et par minutter.

Step 3: Skrab gellakken af

Fjern negleklips og vatrondeller, og skrab gellakken af med neglebåndsskubber. Bemærk at du ikke skal skrabe hårdt på neglepladen, men at gellakken skal være løsnet og derved kunne skrabes fri ganske blidt. 


Step 5: Rester

Sidder der få rester af gellak på neglen, kan du blot nøjes med at fjerne dem med bufferen, for at få en helt ren negleplade. 


Step 6: Negleolie

Afslut med negleolie, for at pleje og nære dine negle og neglebånd. 


Tip: Prøv vores Magic Remover: 

Vores Nailster Magic Remover fjerner let og effektivt din gellak. Den arbejder hurtigere end normal neglelakfjerner, og er lettere at arbejde med, da den blot skal påføres på neglen, og sidde i 10 minutter. Husk at file gellakken ned, sådan Magic Removeren kan trænge ind i gellakken og opløse den.  Skrab eventuelle rester af gellakken med neglebåndsskubberen eller en rosepind, og afslutningsvis påfør negleolie for at pleje neglene.