Nu skal vi igang! Er du klar?

Du skal bruge

- Nailster startsæt (Travel, Premium eller Professional)

- En eller flere farver


1. Klargøring

Start med at vaske dine hænder og negle for at fjerne skidt og snavs, samt sørg for altid at have en god håndhygiejne inden du går igang.


Skub dine neglebånd tilbage med den medfølgende neglebåndsskubber, og trim overskydende neglebånd. Dette er med til at øge neglens overflade og bidrager til et flottere slutresultat.


Fil dine negle i den ønskede form, og buff ganske lidt ovenpå neglen, så Base Coaten har bedre ved at få fat samt en længere holdbarhed.


Afrens dine negle med acetone, Nailster Remover eller de medfølgende alkohol wipes.


2. Base Coat

Ryst din Base Coat grundigt inden brug.


Påfør et tyndt lag af din Base Coat. Dette er altid det første lag du ligger på neglen, og er med til at forberede og beskytte neglen.


Hærd 60 sekunder i LED lampen


3. Farver

Påfør et tyndt lag af den valgte farve.


Hærd lakken 60 sekunder i LED lampen. Gentag eventuelt processen med flere lag, hvis der ønskes større dækkeevne.


Dette step er her hvor du kan være kreativ og kombinere flere farver eller lave sjove motiver. Se inspiration på vores Instagram @nailster.eu


3. Top Coat

Påfør et lag af den ønskede Top Coat, vælg mellem Normal, Shine eller Matte.


Hærd 60 sekunder i LED lampen.


Hvis du har brugt Normal eller Shine Top Coat kan afslutte med at påføre negleolie for at pleje dine negle og neglebånd.


Tips

Prep (forberedelse) af neglene er helt essentielt i forhold til både resultat og holdbarhed – følg derfor Step 1. Klargøring nøje.

Sørg for aldrig at udsætte flasker for lys fra lampen eller direkte sollys, da dette kan hærde produktet og gøre lakkerne stive og klumpede.
Du kan også se vores Instagram video for at blive endnu klogere: @nailster_com