Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kommer jeg i gang med Nailster-gellak?

Hvis du aldrig har arbejdet med gellak før, eller du måske blot er i tvivl om, hvordan du skal gribe vores Nailster-gellak an, kan du med fordel læse vores anvendelsesguide igennem. Den guider dig trin for trin igennem de enkelte processer, så du opnår et smukt og holdbart resultat.

Hvordan fjerner jeg Nailster Gellak?

Se vores anvendelsesguide igennem for at få en grundig gennemgang af aftagning af Nailster Gellak.

Hvor længe skal jeres Nailster-gellak hærde i UV- og LED-lys?

Både Nailster Base Coat, Color Coat og Top Coat skal hærde i 60 sekunder i UV- og LED lampe. Husk at hærde mellem lagene, når du påfører flere lag af Color Coat.

Kan jeg bruge Nailster på mine akryl/gele negle?

Ja sagtens. Når du har filet overfladen glat, så lægger du et lag Nailster Base Coat, og derefter din Color Coat og til slut et lag Nailster Top Coat. MEN er der tale om selv limet negle, anbefaler vi ikke at bruge Nailster, da selve proceduren til aftagning kræver at du kan opløse gellakken og det kan man ikke uden at den limet negl vil løsne sig fra din egen naturnegl.

Kan jeg anvende Nailster gellak selvom jeg bider negle?

Ja! Gellak er et godt redskab til at gøre dine naturnegle ekstra stærke, modstandsdygtige og ikke mindst lange. Det er samtidigt med til at give dine negle den ro som de skal bruge for at vokse, og minde dig om ikke at bide, når dine fingre finder vej til munden. Det kræver tålmodighed, men ved et kontinuerligt brug af gellak vil dine negle langsomt komme tilbage.

Hvorfor laver min gellak pensel riller i min gellak?

Det kan skyldes, at der er kommet LED-lys på din pensel, når du har været ved at hærde din gellak i UV-lampen. Det kan resultere i at nogle af hårene er hærdet sammen, og kan derfor lave riller i din gellak. Det kan også skyldes, at du har lavet eller opbevaret dem i direkte sollys, hvilket kan være med til at størkne dem og være med til at lave riller.

Skal jeg holde pause med Nailster, så mine negle kan ånde?

Nej, det behøver du ikke. Dine negle består af døde hornlag, og ånder ikke, så det er ikke nødvendigt at holder pauser mellem aftagning og påføring af Nailster-gellak.

Hvorfor kommer der bobler i min Gellak?

Gellak skal lægges i tynde lag. Hvis laget er for tykt, så hærder din UV/LED lampe kun overfladen, og det produkt der ikke bliver hærdet og vil fordampe og trænger op i overfladen, og laver bobler.

Hvorfor rynker min Gellak?

Hvis din gellak trækker sig sammen og rynker, skyldes det et for tykt lag gellak. Læg hellere tre tynde lag end to tykke lag.

Hvorfor hærder min gellak ikke?

Gellak skal typisk hærde 1-2 minutter under en UV/LED-lampe. Det er vigtigt at understrege at gellak kommer i rigtig mange farver, og jo mere pigment der er i farven – jo mere skal farven hærde. Sorte, hvide og mørke farver indeholder rigtigt meget pigment, og man med fordel hærdes lidt længere tid.

Hvorfor løfter min Gellak sig fra neglepladen (Gellak Lifting)?

Lifting er når gellak løfter sig fra neglepladen, og ikke sidder fast nede ved neglebåndene. For at undgå lifting er det vigtigt, at du har udført step 1 prepping (forberedelse) af dine negle. Forberedelsen er med til at sikre, at farverne kan hæfte til neglens overflade, så man undgår lifts. Du kan med fordel også anvende en Primer inden brug af Base Coat for yderligere at minimere risikoen for lifts.

Hvorfor skal jeg file overfladen af min naturnegl før jeg lægger gellak?

Det er fordi, vi alle har et fedt lag øverst på neglene, og gellak hæfter ikke på et fedt lag. Du skal ikke decideret file i neglene, men bare blidt med en buffer for at fjerne det øverste fedtlag, så gellakken hæfter meget bedre.

Hvorfor kan jeg trække min gellak af?

Det er fordi din gellak ikke har kontakt til din negleplade. I de fleste tilfælde er det fordi du ikke har udført step 1 prepping (forberedelse) af dine negle ordentligt. Vær derfor ekstra grundig og vær tålmodig - det kræver noget øvelse af få det ønskede resultat og holdbarhed.

Hvorfor fremstår farverne på gellak ikke som på billederne?

Gellak-farver kan være svære at vise på en computer, iPhone eller Smartphone, da farvesætningen på hver enhed er forskellig. Farverne vil ikke være helt ens afhængig af enhed, da fremvisningen af eksempelvis glitter og neon er meget skiftende. Farveforskelle kan også fremkomme alt efter om farven ses i solen eller i skyggen, eller om farven er vist ud fra glødepærer, lysstofrør, halogen og LED-lys. Vi laver derfor tekster og farveprøver af alle vores gellak-farver, som er beskrevet under billedet af den enkelte gellak-farve. På denne måde kan vi hjælpe med at guide dig, sådan du både kan se og læse om farven, hvordan den ser ud, samt om farven ændres i sol og skygge, og om de har perlemorseffekt, micro glitter eller andet.

Hvorfor løsner min gellak sig ude ved spidsen af neglene?

Det gør den, hvis du har glemt at forsegle negletippen når du påfører gellakken. Dette step er også rigtig vigtigt i forhold til holdbarheden.

Hvad er forskellen på acryl, gelé og gellak?

Acryl er et meget hårdt pulver-produkt, der opbygges med væske – denne form for produkt skal derfor ikke hærde i nogen lampe. Gelénegle er, som det fremgår af navnet, en gelémasse som skal hærdes i UV/LED-lampen. Gellak er en form for forstærket neglelak, som ligeledes skal hærdes i en UV/LED-lampe. Gellak har typisk et glansfuldt finish og er meget mere holdbart end almindeligt neglelak.

Kan man lave opfyldning af gellak?

Nej man kan ikke lave opfyldning af gellak – produktet skal fjernes helt, hvorefter en nyt sæt kan påføres. Det er kun med acryl eller gelénegle, at man kan lave opfyldning.

Hvorfor skabes der bobler efter at have påført gellak?

Alle gelpolish farver skal påføres i tynde lag, ellers kan produktet ikke hærdes, da UV-lampen i så fald kun vil hærde overfladen. Produktet, der ikke bliver hærdet, vil trænge op til overfladen og efterlade boble

Hvorfor rynker og trækker min gelpolish sig sammen?

Det skyldes oftest, at der er blevet lagt for tykke lag. Påfør altid tynde lag, når du påfører gelpolish på dine negle.

Hvorfor oplever jeg en varm og brændende fornemmelse på neglene under hærdningen af min gellak?

Hvis du oplever en brændende fornemmelse under hærdning, bør du ikke være bekymret – dette er helt normalt. Den brændende eller varme fornemmelse kan opstå, når produktet hærder og trænger ned i neglen.

Hvorfor er min Magic Remover klumpet?

Det er helt normalt, at Magic Removeren er klumpet. Det er et produkt, som skal være tykt og klumpet i konsistensen, så removeren nemt kan påføres på neglene, uden at det render ud på neglebåndene. 
Vigtigt: Magic Remover må ikke komme i kontakt med huden. Sørg derfor for at være forsigtig, når du bruger Magic Remover.

Guide

Din guide til smukke negle

01.

Prep dine negle: Vask hænder, fjern snavs, skub neglebåndet tilbage, fjern dødhud ved neglebånds kanten, brug bufferen ovenpå neglepladen for at matte dem for at fjerne olielag, wipe med fnugfri pads for at fjerne eventuelle olierester afslut ved at påføre primer og lad det lufttørre

02.

Påfør basecoat, lad det tørre i UV lampen i 60 sekunder. Herefter mangler du kun at påføre din yndlingsfarve!

03.

Efter påførsel af din yndlingsfarve bruges vores UV lampe til at tørre neglelakken i 60 sekunder.

04.

Giv dine negle et finish med en topcoat og du kan eventuelt pynte dine negle med nail art både før og efter brug af UV lampe