Guide universe / Get started and removal#gel polish /

Aftagning med nailster negleklips

Aftagning med nailster negleklips

Har du alt, hvad du har brug for?

Aftagningskit

Læs mere

SE HVORDAN HER

Se vores vejledningsvideo her.

LÆS GUIDEN

01. Fil gellakken ned

Fil forsigtigt overfladen af gellakken med en neglefil. Det tillader neglelakfjerneren at trænge ind i gellakken og herved opløse den.

02. Soak Off

Herefter vædes vatrondeller med Nailster Remover og placeres på hver negl. Luk til med vores Soak Off Negleklips. Lad dem sidde i 10 minutter. Det er vigtigt at vatrondellerne ikke sidder for lang tid, da neglelakfjerneren kan fordampe og derved vil gellakken størkne igen. Er vatrondellerne derfor ikke længere våde efter 10 minutter, og gellakken ikke løsnet nok, vædes de endnu engang og påføres igen i et par minutter.

03. Skrab gellakken af

Fjern negleklips og vatrondeller, og skrab gellakken af med neglebåndsskubber. Bemærk at du ikke skal skrabe hårdt på neglepladen, men at gellakken skal være løsnet og derved kunne skrabes fri ganske blidt.

04. Rester

Sidder der få rester af gellak på neglen, kan du blot nøjes med at fjerne dem med bufferen, for at få en helt ren negleplade.

05. Negleolie

Afslut med negleolie, for at pleje og nære dine negle og neglebånd.

 

TIPS

Prøv vores Magic Remover:
Vores Nailster Magic Remover fjerner let og effektivt din gellak. Den arbejder hurtigere end normal neglelakfjerner, og er lettere at arbejde med, da den blot skal påføres på neglen, og sidde i 10 minutter. Husk at file gellakken ned, sådan at Magic Removeren kan trænge ind i gellakken og opløse den. Skrab eventuelle rester af gellakken med neglebåndsskubberen eller en rosepind, og afslutningsvis påfør negleolie for at pleje neglene.

Hvorfor klumper min Magic Remover?
Det er helt normalt, at din magic remover er klumpet. Konsistensen på produktet skal være tykt og klumpet. Det gør det derved nemmere at påfører removeren på neglen, da det ikke render ud på selve neglebåndet.

Det er vigtigt, at Magic Removeren ikke kommer i kontakt med huden. Vær derfor altid forsigtig, når du bruger vores Remover.

Hvorfor er min Magic Remover gul?
Det er ganske normalt. Det er blot den farve, som produktet har.

Nailster's Negleunivers Inspiration & Snak om Negle, Gellak og Tilbehør

 
 
 
 

TILMELD DIG NAILSTERS FB GRUPPE

Tilmeld dig Nailster’s Facebook gruppe med over 4,000 aktive Nailster brugere, som dagligt deler inspiration, tips og tricks. Hvis du er interesseret i negle skønhed, så håber vi du vil være med til at skabe det mest fantastiske negle community på Facebook!

TILMELD DIG