Påføringsguide

Se vores vejledningsvideo her & find produkterne brugt i videoen nedenfor.

Har du alt, hvad du har brug for?

Gel Polish Starter kit Professional

Læs mere

LÆS GUIDEN

  1. Prep dine negle

Grundig prepping er utrolig vigtig, da det er med til at sikre en god holdbarhed på din Gellak.

Klargør neglene, ved at vaske dine hænder, for at fjerne snavs og skidt. Efterfølgende rengøres neglepladen, ved at skubbe dine neglebånd tilbage med neglebåndsskubberen. Hertil er det også vigtigt at fjerne den døde hud ved neglebåndskanten. Klip herefter neglebåndene med neglebåndsklipperen.

Når neglepladen er frigjort fra døde hudceller, brug bufferen og buff let ovenpå neglepladen, for at mattere dem. Dette fjerner neglepladens olielag og tillader gellakken at få et bedre greb på neglen.

Wipe neglene med Nailster Cleanser og fnugfri pads, for at fjerne eventuelle olierester på neglene. Afslut eventuelt med at påføre primer, og lad denne lufttørre i 60 sekunder for længere holdbarhed.

 

  1. Base Coat

Påfør et tyndt lag Nailster Gel Base Coat jævnt på hele neglen. Det er vigtigt at gellakken ikke rører eller kommer i kontakt med huden og neglebåndene. Forsegl neglens tip, ved at påføre Base Coat ude på tippen. Dette lukker gellakken til, og derved sikrer at gellakken ikke trækker sig sammen.

Hærd Base Coaten i 60 sekunder i UV/LED lampen.

 

  1. Color Coats

Påfør din valgte Color Coat med tynde strøg og jævnt over hele neglen. Forsegl negletippen endnu engang. Det er vigtigt at lagene bliver lagt papirstynde, for ikke at risikere at produktet ikke hærder ordenligt.

Hærd Color Coaten i 60 sekunder i vores UV/LED lampe.

Påfør så mange lag der er behov for, og hærd mellem hvert lag. Det er her også vigtigt at din Color Coat ikke kommer i kontakt med huden, da det vil påvirke gellakkens finish, samt kan medføre allergi.

 

  1. Top Coat

Påfør din ønskede Top Coat: No Wipe, Shine eller Matte. Påfør et tyndt og jævnt lag, og forsegl tippen af neglen.

Hærd din Top Coat i 60 sekunder i UV/LED lampen.

Har du påført Top Coat Shine, er det efterfølgende vigtigt, at du fjerner det klistrede lag oven på din Top Coat efter den har hærdet. Dette gøres med fnugfri wipes og Nailster Cleanser.

Afslut med enten Nailster Cuticle Oil eller Nailster Neglebåndsolie Pen for at pleje dine negle og neglebånd.

 

 

TIPS

Prep (forberedelse) af neglene er helt essentielt i forhold til både resultat og holdbarhed – følg derfor Step 1. Klargøring nøje.
Sørg for aldrig at udsætte flasker for lys fra lampen eller direkte sollys, da dette kan hærde produktet og gøre lakkerne stive og klumpede.