Forlængelse med Polygel med dualform

Se vores vejledningsvideo her & find produkterne brugt i videoen nedenfor.

Har du alt, hvad du har brug for?

Polygel Starter Kit Basic

Læs mere

Polygel Starter Kit Premium

Læs mere

LÆS GUIDEN

 

Dual forms er en revolutionerende teknik inden for negleteknik, der giver en nemmere og hurtigere proces for at skabe flotte kunstige negle. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du forlænger negle med Dual forms:

 1. Forberedelse: Begynd med at forberede din naturlige negl. Fjern gammel neglelak, skub neglebåndene tilbage, og buff overfladen på din negl for at fjerne olie og skabe en ru overflade, der hjælper gelen til at klæbe. Rens derefter dine negle med en cleanser.

 2. Vælg den rigtige form: Vælg den Dual form, der passer til størrelsen og formen på din naturlige negl. Den skal dække hele neglen uden at røre huden.

 3. Påfør gelen: Påfør en lille mængde geleneglelak på indersiden af Dual formen. Brug en gelpensel til at sprede gelen jævnt over formen, idet du sørger for, at gelen er tykkere i midten af neglen for at skabe en naturlig bue.

 4. Anvend Dual formen: Tryk forsigtigt Dual formen ned på din naturlige negl, og sørg for at presse eventuelle luftbobler ud. Du skal være omhyggelig med ikke at lade gelen røre din hud eller neglebånd, da dette kan forhindre gelen i at hærde korrekt.

 5. Hærd gelen: Brug en UV/LED-lampe til at hærde gelen. Følg instruktionerne for din specifikke gel og lampe for at bestemme den nødvendige hærdningstid.

 6. Fjern Dual formen: Når gelen er fuldstændig hærdet, skal du forsigtigt vrikke Dual formen frem og tilbage for at løsne den, og derefter trække den af. Hvis formen er svær at fjerne, kan du lade den sidde lidt længere under lampen.

 7. Finpudsning: Brug en neglefil til at forme og glatte neglen, og buff overfladen for at fjerne eventuelle ruheder. 

 8. Påføring af Top Coat eller Gel Polish: Det er nu tid til, at du påfører en top coat eller en gel polish. Når du påfører din gel polish eller top coat, er det vigtigt, at du er forsigtigt, når du lægger det på neglen. Sørg for at komme så tæt på neglebåndet, men uden at produktet kommer i kontakt med din hud.

  Husk at forsegle lakken ved at påfører produktet på dine tipper. Når produktet er lagt er det nu tid til, at neglen skal ind i UV/LED lampen i 60 sek.

 9. Rens og plej: Rens dine negle med en cleanser for at fjerne eventuelle gelrester, og påfør en neglebåndolie for at fugte og beskytte din hud.

Vær opmærksom på, at denne proces kræver præcision og øvelse, og det er vigtigt at følge alle sikkerhedsanvisninger, især når du bruger UV/LED-lamper.