Aftagning med folie wrap

Har du alt, hvad du har brug for?

Remover wrap til soak off (50 stk)

Læs mere

Nailster neglelakfjerner

Læs mere

Neglefil 100/180

Læs mere

Neglebåndsskubber (Stål)

Læs mere

Fnugfri pads (500 stk)

Læs mere

Cleanser

Læs mere

Neglebånds Olie Pen

Læs mere

SE HVORDAN HER

Se vores vejledningsvideo her.

LÆS GUIDEN

01. Fil gellakken ned

Fil forsigtigt overfladen af gellakken med en neglefil. Det tillader neglelakfjerneren at trænge ind i gellakken og herved opløse den.

02. Soak Off

Herefter vædes vatsiden af dine folie wraps med Nailster Neglelakfjerner og placeres på hver negl. Luk derefter dine folie wraps sammen om neglen. Lad dem sidde i 10 minutter. Det er vigtigt at dine folie wraps ikke sidder for lang tid, da neglelakfjerneren kan fordampe og derved vil gellakken størkne igen. Er dine folie wraps derfor ikke længere våde efter 10 minutter, og gellakken ikke løsnet nok, vædes de endnu engang og påføres igen i et par minutter.

03. Skrab gellakken af

Fjern folien og skrab gellakken af med neglebåndsskubber. Bemærk at du ikke skal skrabe hårdt på neglepladen, men at gellakken skal være løsnet og derved kunne skrabes fri ganske blidt.

04. Rester

Sidder der få rester af gellak på neglen, kan du blot nøjes med at fjerne dem med bufferen, for at få en helt ren negleplade.

05. Negleolie

Afslut med negleolie, for at pleje og nære dine negle og neglebånd.

Nailster's Negleunivers Inspiration & Snak om Negle, Gellak og Tilbehør

 
 
 
 

TILMELD DIG NAILSTERS FB GRUPPE

Tilmeld dig Nailster’s Facebook gruppe med over 4,000 aktive Nailster brugere, som dagligt deler inspiration, tips og tricks. Hvis du er interesseret i negle skønhed, så håber vi du vil være med til at skabe det mest fantastiske negle community på Facebook!

TILMELD DIG