5 af sæsonens trendy farver og negledesign: Få negle inspiration her

Inspiration
5 af sæsonens trendy farver og negledesign: Få negle inspiration her - Nailster Denmark

Er du også vild med at udtrykke din personlighed og stil gennem neglelak? Og har du altid et skarpt øje rettet mod tidens absolut største trends og tendenser indenfor negledesign? Med neglelak har du virkelig mulighed for at sætte et unikt præg på dit look, og det gælder uanset, om du er tilhænger af de mere klassiske og afdæmpede farver som rød og sort, eller du elsker at gå all-in med iøjnefaldende farver som gul, pink og orange neglelak, der i den grad skaber blikfang.


Moden udvikler sig løbende, og det samme gælder også frisurer og negledesign. Hvad, der var populært for 2, 4, 8 og 10 år siden, er ikke nødvendigvis lige så populært i dag. Når det så er sagt, så findes der såkaldte evergreen-farver indenfor negledesign, som ganske enkelt ikke går af mode, og som du altid kan ty til. Det gælder for eksempel den klassiske, dybe røde farve, som bl.a. udstråler power, femininitet og sensualitet.


Hvilke farver og negledesign er ”in” i år? Uanset om du tyr til de klassiske evergreen-farver, sæsonens trendy farver, eller du bryder modebilledet ved at vælge præcis de farver og design, du elsker her og nu, er der farverig negleinspiration at hente i netop dette indlæg.


Hvad dominerer negledesign og -farver i 2020?


Optimismen er i højsædet – både når det kommer til mode, make-up og neglelak-trends i 2020. Det betyder altså vilde farver, glimmer og interessant color blocking, og dermed er der rig mulighed for at lege med farver og fantasifulde negle i år. Det er kun fantasien, og ikke mindst humøret, som sætter grænser, så fyr endelig op for alt fra selvlysende orange og pink til funklende glimmernegle.


En af de mest dominerende tendenser indenfor både modebilledet, make-up og naturligvis også negle-trends er color blocking. Som navnet antyder, så handler color blocking om at parre forskellige blokke af farver, som er hinandens modsætninger på farvehjulet. Det skaber nemlig både interessante og komplementære negledesign, der gør sig bemærket i gadebilledet. 


Du kan for eksempel kombinere lysegrøn og pink, gul og lilla eller lilla, orange og lysegrøn. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænser. Skal det være endnu vildere, så kan du tilføje glimmerneglelak eller chrome-effekt, så du opnår funklende og perlemorsskinende chrome-negle og glimmernegle. 


Er du ikke den store fan af iøjnefaldende og farverige design, så kan flere af sæsonens neglefarver og -trends virke en anelse grænseoverskridende. Men fat mod! Du behøver ikke skrue op på alle parametre fra day one. Du kan starte i det små og så langsomt tilføje mere farve, glimmer og design til dine negle. Pst! Skal du høre en lille hemmelighed? Vi oplever ofte, at flere bliver afhængige af sprudlende neglefarver og -design, selvom de havde svoret, det aldrig skulle ske.


Gul neglelak – byd sommeren velkommen


Er du vild med sol og sommer? Og kan det nærmest kun gå for langsomt med at blive sommer? Så kan du med fordel spice dine negle op med en gul neglelak, som virkelig byder sommeren velkommen eller holder den kørende lidt længere. Gul neglelak storhitter, og det gælder både i makeuppen, garderoben og på neglene. Med gul neglelak kan du ganske enkelt sætte prikken over i’et på et klassisk look, men du kan også lade den komplimentere et i forvejen mere funky og særpræget look.


Du finder både panggul, sennepsgul og mere matte gule nuancer, og uanset hvilken gul farve du ser dig lun på, kan du være sikker på at have moderigtige negle med en gul neglelak, som er og bliver en af sæsonens mest trendy farver. Hvis du er vild med de gule nuancer, kan du også kigge nærmere på orange neglelak, som virkelig også kan tilføre dit look ekstra sommer-feel – især med solbrun hud. 


Hvid neglelak – 90’ernes storfavorit


Har du en forkærlighed for 90’erne, eller kan du bare godt lide at skabe og arbejde med kontraster? I så fald er en kridhvid neglelak måske det helt rette valg for dig. Hvid neglelak er i den grad en 90’er-favorit, som er kommet tilbage. Den hvide neglelak kan både bruges for sig selv, men den er også med til at give god kontrast til alle andre farver.


Du kan for eksempel kombinere en hvid neglelak med mere farverige lakker som pink og neongrøn for et opsigtsvækkende og cool look. Omvendt kan du dog også blot lade den hvide neglelak stå i kontrast til dit outfit, som måske allerede følger de store modefarver fra danske og internationale catwalks. Er du vild med fransk manicure, så er den hvide neglelak i særdeleshed også et must. 

Med en hvid neglelak i samlingen har du virkelig mulighed for at eksperimentere, og derfor bliver den også hurtigt en favorit hos mange. Du finder alt fra kridhvide neglelakker til de mere cremede, hvide nuancer og knækket hvid, hvilket giver dig mulighed for at finde netop den hvide neglelak, som matcher din stil.


Lilla negle og pink negle – romantiske og kraftfulde


To farver, som i sandhed har domineret i modebilledet i et stykke tid nu, er lilla og pink, og især pastel-lilla og skrigende pink har opbygget en stor fanskare. De to nuancer er ikke blot rigtig fine sommerfarver, der matcher store farve-trends i modebilledet. De kan virkelig også pifte et klassisk og neutralt outfit op og generelt tilføre lidt mere femininitet og romantik til dit look.


Pink er stort set altid en forårs- og sommerfavorit, og derfor kan du aldrig gå galt i byen med pink negle. Når det så er sagt, så er det altid forskellige nuancer af pink, som er ”in” i modebilledet, og i år er det især neonpink og skrigpink, der skal pryde dine negle. 


Skal du forsøge dig med en mild form for color blocking, så er det rigtig populært at kombinere en pastel-lilla med en neonpink for et mere iøjnefaldende og kraftfuldt negledesign, der skriger power og femininitet. Hvis du har en garderobe, som er præget af mere mørke nuancer, så kan både lilla negle og pink negle på fineste vis tilføre et flot farvetwist til dit look.


Blå neglelak – klassisk med et twist


Den klassiske blå farve, også kaldet ”classic blue”, har i nogle år domineret modebilledet. Den er både klassisk og stilsikker, hvilket gør den til en sand vinder hos mange. Du kan kombinere den med stort set alt, og den tiltrækker ikke for meget opmærksomhed. Den klassiske blå neglelak vil, ligesom den klassiske røde, altid være en evergreen, så den kan du altid hive frem.


Er du fan af de blå nuancer, men vil du gerne udfordre dig selv lidt? I så fald kan du tilføre den klassiske blå neglelak et lille twist. Det kan enten være i form af at kombinere den i en farverig color blocking-eksplosion eller ved at bruge den i grafiske negledesign med en farve som for eksempel hvid. Skal det være endnu vildere, kan du tilføre chrome-effekt ved hjælp af specielt chrome-pulver eller lidt glitter ved hjælp af en glimmerneglelak.


Du kan ganske enkelt ikke komme udenom den blå neglelak, og den findes både i de helt lyse pastelfarver og i de mørkere og mere dybe nuancer. Match den blå neglelak med en hvid T-shirt og et par jeans for et simpelt normcore look, som virkelig afspejler 90’ernes trend.


Chrome-negle – perlemorsskinende og funky negle


Chrome-pulver, ”mirror chrome pigment” og ”mirror-pulver” – kært barn har mange navne. En af sæsonens absolut hotteste negle-trends er chrome-negle, som er et metallisk look, du kan give alle farver, du polerer dine negle med. Du kan give dine negle et holografisk udseende med chrome-neglelak, som changerer i flere farver, chrome-neglelak, som skifter farve alt efter, hvilken farve du har på neglene og meget mere.


Chrome-pulver er det nye indenfor negle, og det bruges især til at give det eftertragtede spejllook, som flere negle-entusiaster stræber efter. Det kan dog også bruges til at skabe spil i neglelakken, alt efter hvilken farve du har som base, og alt efter hvilket lys dine chrome-negle er i. Skal dit negle-game løftes til et nyt niveau, så få smukke og smarte chrome- negle, der i den grad skaber blikfang og kontrast til dit outfit.


Glimmerneglelak – et festfyrværkeri til hverdag og fest


Glimmerneglelak er en trend, som har holdt ved i flere årtier. Det er og bliver en favorit hos mange, når jul og nytår nærmer sig, og her bliver især sorte, røde, mørkeblå, guld- og sølvnegle prydet med glimmer for at tilføre neglene et ekstra festligt og smukt touch. 


Men hvorfor gemme det festlige og gode humør væk, bare fordi det ikke er jul og nytår? Negle med glimmer hører sig ikke kun til omkring jul og nytår. Du kan sagtens komme glitter på neglene året rundt, og glimmernegle passer både til hverdag og mere festlige anledninger. Det er en trend, som altid hænger ved, men som varierer i popularitet fra år til år. Lige nu er glimmernegle dog en populær trend, som gør det muligt at sprede lidt ekstra humør, kulør og glamour i dit liv – enten på få negle eller alle 10.


Når du arbejder med glimmerneglelak, så kan du lægge lakken på to måder. Du kan enten lægge den som et tyndt lag over en anden lak for at tilføre et diskret hint af glitter, eller du kan lægge den helt tæt, så neglene oser af glimmer. Begge typer er utroligt populære lige nu, og især et tyndt lag af glimmer ovenpå din almindelige negl eller en nude neglelak har vundet indpas.


Omvendt er de mere iøjnefaldende glimmernegle dog også uhyre populære, og derfor er der stort set fri leg, når det kommer til at skabe trendy glimmernegle. 


Grafiske negledesign stormer frem i modebilledet


Hvis vi skal lægge os fast på en negle-trend, som virkelig dominerer modebilledet lige nu, så er det grafiske negledesign. Nailart har kronede dage lige nu, og især grafisk nailart er ”in”. Med grafisk nailart mener vi især minimalistisk udsmykning af neglene, hvor en eller alle negle er pyntet med grafiske streger.

 

Du kan for eksempel tage udgangspunkt i den klassiske, franske manicure og lave en double-tipped version, hvor du også lægger neglelak langs neglebåndet. Skal det være endnu vildere, kan du overveje at udskifte den hvide farve med en blå, pink eller orange neglelak for at give den franske manicure et farverigt twist.


Der er ingen grænser for, hvordan du kan pryde dine negle med grafiske streger, og det handler derfor om at slå kreativiteten løs. Lav enkel eller mere særpræget grafisk udsmykning på dine negle, og oplev, hvordan de automatisk drager sig opmærksomhed og kan tilføre dit look mere kant.


Du kan for eksempel lægge en gul neglelak og pryde den med vertikale, tynde streger i pink, eller du kan køre en nude base og pryde dem med diagonale felter i pastelfarver som lilla, lyserød og lyseblå. Dyreprint er også in, og derfor kan du også overveje at kombinere dyreprint i det grafiske negledesign for at skabe et mere vovet og trendy udtryk.