Hvordan fjerner man akryl negle?

Guides
Hvordan fjerner man akryl negle? - Nailster Denmark

Elsker du også at kreere ægte neglekunst derhjemme? Og kan du ikke få nok af at udfordre dig selv i at lave akryl negle? Det forstår vi udmærket godt! Alligevel er tusindvis negleglade kunder i tvivl om, hvordan fjerner man akryl negle bedst. Der findes utallige metoder, og de fleste metoder er ’rigtige’ metoder – dog har vi nogle favoritter, som vi gerne vil dele med jer i dette blogindlæg samt guide jer igennem dem alle. Hvem ved, måske falder du pladask for en aftagningsmetode, du ikke kendte til ;-)

 

Hvordan får man akrylnegle af?

Vi har hele tre forskellige metoder, som vi synes er ekstrem effektive uden at du skal bruge en krig på at fjerne din akryl gel. De forskellige metoder er alle gode og der er ikke en, der er bedre end den anden. Så giv et kast ud i dem og find den metode, du bedst kan lide.

 

Fjern akryl negle med folie

Først skal du påføre en god og passende mængde af vores Nail Polish Remover på vatsiden af folien, inden du placerer neglen. Fold derefter siderne og toppen af, så din negl og finger er pakket godt ind i folien. Klem folien til så den sidder ekstra godt om din finger. Lad det sidde i 10-15 min, og dernæst skrab produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber.

 

Fjern akryl gel med klemmer

At fjerne akryl gel med klemmer er lige så nemt! I denne aftagningsmetode skal man også bruge vores Nail Polish Remover. Påfør en god mængde af produktet på wipen og fold den, så den har den passende størrelse til din negl. Når du har foldet den sammen, skal du lægge den ovenpå neglen og dernæst sætte en klemme på. Lad det sidde i 10-15 min, og dernæst skrab produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber.

 

Aftagning af akryl negle med Magic Remover

Når man aftager med vores Magic Remover, skal man blot påføre produktet på neglen efter filing. Her er det en god ide at ryste eller gnide flasken mellem sine hænder inden brug. Når du påfører produktet er det vigtigt at påføre et tykt og rigelig mængde lag. Lad det sidde i 10-15 min, og dernæst skrab produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber.

Afslut alle aftagningsmetoder ved at bruge en buffer og jævne overfladen. Som det sidste step kan du rense dine negle ved at bruge cleanser på en fnugfri pads og påføre på neglene.

 

Se vores step-by-step guide med de tre aftagningsmetoder her: