Franske negle – Trin for trin guide

Guides Inspiration
Franske negle – Trin for trin guide - Nailster Denmark

Når det kommer til diverse former for fransk pedicure og negle-looks, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Mulighederne er mange og brede, og det er selvfølgelig en smagssag fra person til person, hvilke looks man finder mest interessante. Der findes dog en klassiker, som ikke kun er går igen hos de fleste men også er utroligt tidsløs; franske negle. Med de stilrene farver og rene streger er franske negle, også kaldet french manicure, en sikker vinder og samtidig også forholdsvis let selv at kreere, hvis man ved, hvor man skal starte. Netop af denne grund finder du her en skabelon til fransk manicure, der kan hjælpe dig til, hvordan du på bedst mulig vis laver dine egne franske negle.

 

Hvordan laver man franske negle?

Det kan synes som lidt af en jungle at finde rundt i præcis, hvad du skal bruge, og hvordan du gør, når du skal lave franske negle, men når først du kender rutinen, er det faktisk ganske ligetil. Når du har fundet din ønskede neglelak til din fransk pedicure, er du klar til at følge vores guide nedenfor. Husk, du kan gå med den klassiske hvide farve eller lave franske negle med farve. Denne guide kan du også vælge at følge, hvis du ønsker at lave franske negle på fødderne, da trinene i dette tilfælde vil være de samme. Ligeledes kan du derfor også følge trinene, hvis du eksempelvis ønsker at lave franske negle med glimmer.

 

Lav selv franske negle – sådan gør du trin for trin:

Trin 1:
Som det første skal neglene preppes, inden at du går i gang med farverne. Dette foregår ved, at du vasker dine hænder, skubber og klipper dine neglebånd, buffer dine negle samt aftørrer neglepladen med en wipe væddet med Nailster Cleanser. Herefter påføres vores primer, som blot skal lufttørre. For en mere detaljeret gennemgang af disse skridt se da vores guide.

Trin 2:
Efter at have preppet dine negle er du nu klar til at lave din fransk pedicure, og skal nu anvende vores basecoat. Denne påføres i et tyndt og jævnt lag på hele neglen – undlad at ramme både neglebånd og huden rundt om neglen. Hærd basecoaten i vores UV/LED lampe i 60 sekunder.

Trin 3:
Nu er du klar til farve! I vores guide anvendes farve 116 som grundfarve for at opnå et naturligt look. Fordel farven jævnt over hele neglen og hærd i 60 sekunder – gentag hvis du ønsker en mere dækkende grundfarve.

Trin 4:
Som det næste skal den hvide kant tegnes - til dette bruges en af vores tynde pensler for at øge præcisionen samt en hvid farve. Når du skal tegne din hvide kant, kan du med fordel starte med at tegne et V langs neglens ydersider, så du opnår et symmetrisk og ensartet look. Efterfølgende er du klar til at omdanne dit V til en blød bue, så kanten danner en såkaldt smileline. Hærd herefter dine negle i lampen i 60 sekunder. Hvis du ønsker det en mere pigmenteret fransk kant, kan du vælge at gentage dette trin efter hærdning

Trin 5:
Når du har tegnet den hvide kant samt hærdet dine negle, er du klar til at færdiggøre dit look med en topcoat. Denne påføres i et jævnt lag over hele neglen og hærdes herefter i 60 sekunder.

Trin 6:
Som det sidste masseres en negleolie ind langs neglerødderne for at pleje og berolige neglene.

Nu er du klar til at kaste dig ud i at lave dit helt eget look med fransk manicure. Vi glæder os til at se resultatet – god fornøjelse!