Forstærkning af egne negle

Guides
Forstærkning af egne negle - Nailster Denmark

Er du også træt af svage negle? Vi kender alle følelsen af at have negle, der er så svage, at de knækker ved det mindste. Det er derfor helt umuligt at have lange og flotte negle. Eller, det troede man! Har du hørt om vores Builder Gels, der virker som forstærkning af egne negle? Vi garanterer derfor, at du kan få stærke negle ved brug af produktet. Er du nysgerrig efter at vide mere? Så læs resten af blog indlægget og bliv klogere på vores negleforstærker.

God fornøjelse!

 

Hvordan får man stærke negle?

Få stærke negle ved at bruge vores unikke Builder Gels! Vores Builder Gels forstærker dine negle ved den tykke konsistens, som bliver utrolig hård efter at have hærdet i vores UV/LED lampe. Vores Builder Gels skal påføres på neglen efter, du har udført en omhyggelig prep og påført base coat. Herefter er det blot at vælge den nuance, du ikke kan undvære. Vi har hele syv forskellige og smukke nuancer, og du kan derfor påføre vores Builder Gels alene på neglen. Men hvis du nu er faldet pladask for en af vores mange Gel Polish farver, kan du påføre farven bagefter. Der er derfor fri leg! Da Builder Gels er tykke af konsistens, er det ekstra vigtigt at påføre et tynd og jævnt lag. Det kan være en god ide at påføre få fingrer ad gangen, så man undgår at produktet rykker sig, inden det bliver hærdet.

 

Hvad gør Builder Gel?

Builder Gel er derfor ideel til dig, som oplever svage negle, der oftest tenderer til at knække eller bøjer. Du kan derfor lade vær med blot at drømme dig til flotte lange negle. Vores Builder Gels skal hærde i en UV/LED lampe på samme måde som vores Gel Polish (60 sekunder). Den forstærker dine negle op imod 30 gange og er derfor fantastisk til at kreere forstærkning af egne negle hjemme.

 

Endnu flere fordele ved at bruge Builder Gel

Vidste du, at Builder Gel har endnu flere fantastiske fordele? Udover at være en effektiv negleforstærker, så kan man bruge produktet til forlængelse. Ja, den er god nok. Builder Gels har en utrolig tyk konsistent og har en stærk effekt, som gør det muligt at bruge til forlængelse. Det eneste du skal bruge er din yndlings Builder Gel nuance samt vores negleform universal skabelon. Det har aldrig været nemmere at lave forlængelse af negle derhjemme. Er det en ny metode for dig, eller er du nysgerrig på, hvordan man gør? Så klik her for at se vores step-by-step guide, der guider dig igennem processen.   

 

Hvordan fjerner man Builder Gel?

Du undrer dig sikkert over, hvordan man bedst og nemmest fjerner sin Builder Gel. Grundet den tykke konsistens kan det være sværere at fjerne og derfor kræve lidt ekstra tålmodighed. Hvis man ønsker at fjerne Builder Gelen helt, kan man file produktet af ved hjælp af den elektriske neglefil eller en almindelig håndfil. Gå med det du har det bedst med, der er ingen forskel på, hvor effektivt det er. Derefter kan du bruge vores Magic Remover, som opløser produktet indenfor 10-15 minutter, hvor du derefter forsigtigt skraber produktet af neglen.

MEN vi har et smart trick, hvorpå du kan skåne dine naturnegle endnu mere! Du behøver ikke at fjerne Builder Gelen, når det er tid til aftagning af Gel Polish eller du ønsker at påføre en ny flot farve. Du kan derfor blot file selve din Top Coat samt Gel Polish af og derfor nå helt ind til din Builder Gel. Når de to øvrige lag er væk, kan du tilføje et nyt lag af Builder Gel. Og så fortsætter du bare den normale påførings-proces. Dette skåner dine naturnegle bedst muligt samt sparer dig for en masse tid.