Anvendelsesguide

Indledning


Hos Nailster ønsker vi at gøre det nemt og enkelt for dig at lave smukke og holdbare gellak-negle derhjemme. Derfor har vi lavet en anvendelsesguide, som trin for trin guider dig igennem processen. 


Hvert afsnit begynder med en liste, hvor du finder det nødvendige udstyr og tilbehør, som du skal bruge, så du kan klargøre det hele på én gang. På den måde slipper du for at løbe i pendulfart mellem beauty-skabet og bordet eller for at rode rundt i kassen, mens du er i gang med at lægge gel-neglelak på dine hænder og fødder.


Efter listerne tager vi dig i hånden og guider dig igennem hvert eneste trin i gellak-behandlingen, så du ved, hvordan du skal gribe de forskellige processer an. 


Vores anvendelsesguide er udførlig, og vi guider dig sirligt igennem hver eneste proces. Har du allerede arbejdet med gellak før, og har du ikke behov for denne anvendelsesguide? I så fald kan du med fordel nøjes med at tjekke vores FAQ-side ud, hvor du finder svar på ofte stillede spørgsmål.


Nu er der vist ikke andet tilbage end at sige: Klar, parat, Nailster-start!


Rigtig god fornøjelse.


Trin 1: Hvad skal jeg bruge?


Lampe:

✅ Nailster UV- og LED-lampe (Pro eller Travel)


Tilbehør:

✅ Neglelakfjerner

 • ✅ Neglefil

 • ✅ Neglebåndsskubber

 • ✅ Fnugfri wipes

 • ✅ Isopropyl-alkohol-wipes eller Nailster-cleanser

 • ✅ Neglebåndsolie


Nailster-neglelak:

 • ✅ Base coat

 • ✅ Top coat

 • ✅ Nailster Color Coats


Ovenfor finder du to lister med alle de ting, du skal bruge for at komme i gang med at lave gellak-negle. Så hvad venter vi på? Skal vi ikke bare se at komme i gang?Trin 2: Forberedelse


Du skal bruge følgende ting: 

 • ✅Neglefil

 • ✅Isopropyl-alkohol-wipes eller Nailster-cleanser

 • ✅Neglebåndsskubber

 • ✅Fnugfri wipes

 • ✅(eventuelt vores Nailster-primer)


Sådan klargør du dine negle

Det er supervigtigt, du klargør dine negle. Jo bedre forarbejdet er, desto bedre bliver resultatet ganske enkelt også. Før du går i gang, skal du først og fremmest sørge for, at der ikke sidder eventuel neglelak eller neglelakrester fra tidligere. Hvis der gør, skal du fjerne det med acetone eller vores neglelakfjerner.


Nu er du endelig klar – eller næsten da. Du skal nemlig lige først starte ud med at vaske hænder og negle godt og grundigt for at fjerne eventuelt snavs og bakterier. Har du længere negle, anbefaler vi også, at du benytter en neglebørste til at rengøre under neglene.

Et voilá! Dine hænder og negle er nu klar.


Næste trin er at file neglene til den form, du ønsker, og sørge for at skubbe neglebåndene tilbage med vores neglebåndsskubber. Overfladen på neglene skal være helt ren og fri for døde hudceller og hud fra neglebåndene, så vores Nailster-lakker kan hæfte ordentligt.

Sidste trin er at rengøre og affedte neglene med vores alkohol-wipes eller vores cleanser på de fnugfri wipes. Har du en primer, skal den påføres efterfølgende og lufttørre i et par minutter.


Trin 3: Bast coat


Du skal bruge følgende ting: 

 • ✅Nailster-base coat

 • ✅UV- og LED-lampe


Sådan skal du påføre vores base coat

Vores Nailster-base coat skal påføres neglen med tynde, pæne strøg i et jævnt lag. Den må ikke komme i kontakt med huden, og derfor skal du være meget påpasselig, når du påfører den.


Vær opmærksom på, at du også skal forsegle enden af dine negle med vores base coat. Det vil sige spidsen af neglen og under neglespidsen. Det gør nemlig, at din gellak-behandling holder meget bedre.


Når du har lagt base coat på alle dine negle, skal neglene hærde i vores UV- og LED-lampe i 30 sekunder. Oplever du, at de ikke er hærdet ordentligt, kan du lade dem blive derinde i 60 sekunder.


OBS: Hvis du benytter vores rejselampe, skal vores base coat hærde i 60 sekunder, mens den i vores pro-lampe kan nøjes med 30 sekunder.


Når du har hærdet din base coat, vil du opleve, at neglene ser våde eller fugtige ud. Det er helt normalt, og du kan endda også opleve, at de er en smule klistrede, hvis du rører ved dem.


Vi anbefaler, at du ikke rører ved dem, da det kan sætte mærker, som kan ses i slutresultatet af din gellak-behandling.


Trin 4: Farvet gel-neglak (Color coats)


Du skal bruge følgende ting: 

 • ✅Farvet Nailster-gel-neglelak

 • ✅UV- og LED-lampe


Sådan skaber du smukke, farvede negle

Din base coat er fundamentet for din farvede gel-neglelak, og den hjælper med at få den farvede neglelak til at hæfte endnu bedre grundet sin klistrede overflade.


Det er nu tid til at påføre den farvede lak, og her skal du være opmærksom på følgende. Det er vigtigt, du påfører den farvede lak i tynde og jævne lag. Vi anbefaler, alt efter farven, at du lægger 2-3 lag.


Husk, at du skal hærde lagene i UV- og LED-lampen mellem hvert lag.


Vores farver har forskellige pigmenteringer, og jo dybere en pigmentering lakken har, desto bedre dækker den også. Meget lyse farver har f.eks. ikke samme pigmentering som en rød, sort eller hvid neglelak. Derfor kræver de meget lyse Nailster-neglelakker typisk 2-3 lag.


Det er vigtigt, at du også sørger for at forsegle enderne på dine negle med vores farvede gel-neglelakker – akkurat ligesom du gjorde med vores base coat. Det vil altså sige spidsen og under neglespidsen. Dette sikrer nemlig, at den farvede neglelak har sværere ved at ”chippe” og slippe fra neglen.


Ønsker du glimmer eller nail-art på dine negle, skal det påføres på din farvede lak, inden du påfører top coat. 


OBS: Vores farvede neglelakker gengiver farven efter to lag. Dog skal du være opmærksom på, at farverne på vores neglelakker også kan variere, alt efter hvilken skærm du ser dem på.


Trin 5: Top coat


Du skal bruge følgende ting:

 • ✅ Top coat

 • ✅ UV- og LED-lampe

 • ✅ Isopropyl-alkohol-wipes

 • ✅ Neglebåndsolie


Sikr dine negle en flot finish

Det allersidste trin er top coat, som skal forsegle din farvede gel-neglelak og sikre en flot, blank overflade og lang holdbarhed. Du skal påføre vores top coat i pæne, jævne lag på hele neglen og efterfølgende hærde den i vores UV- og LED-lampe i 1-2 minutter. Et minut bør være rigeligt, hvis du benytter vores lampe, som både har UV og LED.


Du skal som udgangspunkt kun påføre ét lag top coat på dine negle, men ønsker du at bruge vores matte top coat, kan det være nødvendigt at lægge to lag for at opnå den ønskede effekt.


Ønsker du omvendt ekstra styrke, kan du med fordel også lægge to, eller endda tre, lag top coat.


Når din top coat er hærdet, skal du benytte vores alkohol-wipes (eventuelt cleanser samt fnugfri wipes) og fjerne det klistrede lag, som indimellem kan opstå efter hærdningen af top coat.


Til slut anbefaler vi, at du påfører vores plejende og blødgørende neglebåndsolie langs neglekanten og neglebåndet.


Trin 6: Aftagning af Nailster-gel-neglelak


Du skal bruge følgende ting:

 • ✅ Acetone eller Nailster-neglelakfjerner

 • ✅ Fnugfri wipes

 • ✅ Nail foil soak-off

 • ✅ Neglebåndsolie

 • ✅ Negleklips


Skånsom og effektiv aftagning af Nailster-gellak

Når dine negle bliver for lange, eller det er tid til en ny farve, kan du nemt og effektivt fjerne vores gellak, så dine negle er klar til en ny behandling.


Du fjerner vores gellak-neglelak ved hjælp af den såkaldte ”soak-off”-fremgangsmåde, hvor dine gel-negle blødgøres og opløses i acetone eller vores egen neglelakfjerner.


Vi fraråder, at du filer og sliber din gellak af, da du risikerer at skade dine negle herved. Du må til gengæld gerne file forsigtigt og let i overfladen på din gel-neglelak, så acetonen nemmere kan trænge ind i neglelakken og løsne den.


Du væder vores fnugfri wipes i acetone, hvorefter du placerer en wipe om hver negl og påfører en negleklips, som slutter det tæt og fast.


Vores neglelak slipper typisk efter 10-15 minutter, men det kan indimellem være nødvendigt at vente 20-30 minutter. Det gælder især, hvis du har påført tykke lag, glimmer eller haft gel på neglene i mange dage.


Vores neglelak er løsnet nok, når du forsigtigt kan begynde at skubbe lakken af med en neglebåndsskubber eller lignende. Neglelakken skal let kunne skubbes af – ellers kræver det mere acetone og tid.


Løsner lakken sig stadig ikke? I så fald kan du begynde processen forfra med nye wipes og acetone.


Når du har fjernet vores gellak, anbefaler vi, at du bruger vores neglebåndsolie for at blødgøre og pleje både negle og neglebånd.