Forlængelse med Polygel på skabelon

Se vores vejledningsvideo her & find produkterne brugt i videoen nedenfor.

Har du alt, hvad du har brug for?

Premium Polygel Kit

Læs mere

LÆS GUIDEN

01. Forberedelse inden påføring af Akryl gel

Til at begynde med skal du prep dine negle. Sørg for, at brug god tid her, da en god prep er nøglen til holdbare negle.

Placerer derefter skabelonen godt under din negl. Forsøg at få skabelonen godt ind under neglen, da du derved undgår luft mellem neglen og skabelonen.

Det er nu tid til, at du påfører et tyndt lag af din base coat på neglen. Base coaten skal ind og hærde i UV/LED lampen i 60 sek.

02. Påføring af Akryl Gel

Du kan bruge alle vores Akryl Gel til forlængelse. I videoen bruger vores negleteknikker Akryl Gel nr. 218.

Start med at presse en smule akryl gel ud på spartlen, og placere produktet direkte på naturneglen. Produktet løber ikke, man har derfor god tid til at arbejde med akryl gel.

Til at forme produktet på neglen bruger du en pensel samt vores cleanser. Du skal dyppe penslen i cleanser hver gang man synes, at produktet begynder at blive lidt klistret.

Start med at dyppe penslen i cleanser, hvorefter du skubber produktet op i mod neglebåndet. Her er det vigtigt, at du ikke laver penselstrøg, men simpelhen dupper produktet indtil, at det har fået den rette form (se 0.32).

Når produktet er kommet op til neglebåndet, er det vigtigt, at du søger for, at det er et tyndt lag oppe ved neglebåndet. Herved undgår du for meget file arbejde.

Såfremt, at du synes, at produktet ligger pænt ved neglebåndet skal du blot arbejde dig videre på neglen. Sørg for, at produktet bliver godt fordelt på den resterende del af neglen.

Nu er neglen klar til at komme ind og hærde i UV/LED lampen i 2 minutter.

03. Fil din form til på dine negle

Det er nu tid til, at du skal fjerne skabelonen fra dine negle, hvorefter dine negle nu er klar til at blive filet. Til det bruger du filen, der hedder 180/200. Start med at file forme til på neglen. Næste step er, at du filer på hele neglenpladen.

Fjern nu det værste støv fra dine negle, og rens herefter dine negle med vores cleanser og en fnugfri pad.

For at neglepladen bliver jævn, buffer du nu på neglepladen.

Derefter skal du rense neglepladen med cleanser igen for at fjerne støv og skidt fra dine negleplader.

04. Påføring af Top Coat eller Gel Polish

Det er nu tid til, at du skal påfører en top coat eller en gel polish.

Når du påfører din gel polish eller top coat, er det vigtigt, at du er forsigtigt, når du lægger det på neglen. Sørg for at komme så tæt på neglebåndet, men uden at produktet kommer i kontakt med din hud.

Husk at forsegle lakken ved at påfører produktet på dine tipper. Når produktet er lagt er det nu tid til, at neglen skal ind i UV/LED lampen i 60 sek.