Hvordan fjerner man polygel?

Guides
Hvordan fjerner man polygel? - Nailster Denmark

Negleuniverset kan være lidt af en jungle og svær at finde rundt i. Og det er derfor helt forståeligt og normalt, at man kan have sin tvivl om, hvordan man fjerner polygel. Negleentusiaster verden over gør det på hver sin måde, og der er derfor flere ’rigtige’ måder at gøre det på. Vi anbefaler derfor, at man afprøver forskellige metoder og går med den, man synes der er nemmest. I dette blogindlæg giver vi et bedre indblik i vores forståelse for aftagning af polygel og hvilke metoder, vi er mest fan af!

 

Aftagningsmetoder

Hvordan fjerner man polygel? Hvis du spørger os, så har vi tre helt fantastiske bud på, hvordan du fjerner din polygel nemmest og mest effektivt. Det er vigtigt, at du altid starter med at file det øverste lag af din gamle Top Coat samt polygel. Dette er for at gøre selve aftagningsprocessen mere effektiv. Husk at du kan skåne din naturnegl mest ved at file forsigtigt – på den måde har du også mere kontrol over, hvorhenne på neglepladen du filer. Tag eventuelt din neglebåndsklipper og fjern et stykke af selve forlængelsen. På den måde er der et mindre stykke at arbejde på, og det sparer dig for en masse tid.

 

Hvordan fjerner man Polygel med folie?

Først skal du påføre en god og passende mængde af vores Nail Polish Remover på vatsiden af folien, inden du placerer neglen. Fold derefter siderne og toppen af, så din negl og finger er pakket godt ind i folien. Klem folien til så den sidder ekstra godt om din finger. Lad det sidde i 10-15 min, og dernæst skrab produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber.

 

Hvordan fjerner man Polygel med klemmer?

Når man fjerner polygel med klemmer skal man også bruge vores Nail Polish Remover. Påfør en god mængde af produktet på wipen og fold den, så den har den passende størrelse til din negl. Når du har foldet den sammen, skal du lægge den ovenpå neglen og dernæst sætte en klemme på. Lad det sidde i 10-15 min, og dernæst skrab produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber.

 

Hvordan fjerner man Polygel med Magic Remover?

Når man aftager med vores Magic Remover, skal man blot påføre produktet på neglen efter filing. Her er det en god ide at ryste eller gnide flasken mellem sine hænder inden brug. Når du påfører produktet er det vigtigt at påføre et tykt og rigelig mængde lag. Lad det sidde i 10-15 min, og dernæst skrab produktet forsigtigt af neglen med en neglebåndsskubber.

Afslut alle aftagningsmetoder ved at bruge en buffer og jævne overfladen. Som det sidste step kan du rense dine negle ved at bruge cleanser på en fnugfri pads og påføre på neglene.

 

Se vores step-by-step guide med de tre aftagningsmetoder her: