Negle til konfirmationen

Inspiration
Negle til konfirmationen - Nailster Denmark

Skal du konfirmeres, og vil du i den forbindelse gerne lave smukke konfirmations negle, der kan være med til at fuldende dit look? Er du i tvivl om, hvordan dine negle helt præcist skal pyntes op til den store dag? Så læs med her, hvor vi giver dig masser af inspiration til konfirmation negle. 

 

Husk, at du bestemmer på din store dag 

Der er ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert, når det kommer til negle til konfirmationen. Det er din dag, og derfor er det naturligvis også helt og holdent op til dig at afgøre, hvordan dine konfirmations negle skal se ud. 

Ligesom et konfirmationsoutfit kan se ud på mange forskellige måder, kan dine negle også udsmykkes lige akkurat, som du ønsker det. Her får du imidlertid en række bud på, hvordan du kan overveje at dekorere dine negle til konfirmationen, hvis du ønsker ægte konfi negle. 

Ønsker du at få flotte konfirmations negle, der holder sig smukke i lang tid? Så køb vores startpakke, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at kunne komme godt i gang med at lege med gellak. Med vores gellak får du fine negle, der holder i helt op til tre uger.  

 

Pastelfarver er en sikker vinder  

Rigtig mange bliver konfirmeret i hvid, og gælder det også dig, kan du med fordel overveje at lægge en fin pastelfarvet neglelak på til den store dag. Med pastelfarvede konfirmationsnegle bliver der sat lidt kulør på looket, uden at det bliver alt for iøjnefaldende. 

Du kan naturligvis vælge at lægge én pastelfarve på alle dine negle, men du kan også sagtens kombinere flere forskellige pastelnuancer. Brug for eksempel både mint, lyserød og lys gul sammen for at skabe et anderledes neglelook. Er du dygtig til negledesign, kan du overveje at dekorere dine konfirmationsnegle yderligere med for eksempel fine blomster, dekorative linjer på langs af neglene eller små, fine prikker. Der er muligheder nok, så det er bare om at slippe kreativiteten løs. 

 

Fransk manicure er en favorit 

Du går ganske enkelt aldrig galt i byen med en klassisk fransk manicure – altså en manicure, hvor det yderste af negletippen er oftest hvidt, imens resten af neglen er neutral. Det hvide på neglene passer godt sammen med konfirmationstøjet, som også ofte er hvidt. De er derfor en ægte klassikere, når det kommer til negle til konfirmation. 

Du kan naturligvis gå med en helt klassisk fransk manicure, men du kan også sagtens pifte denne op ved for eksempel at lægge en linje af glimmer langs den hvide kant eller lave en glidende overgang i kanten med eksempelvis små blomster eller dekorative snørkelmønstre. Igen gælder det blot om at slippe fantasien løs. 

Som regel er neglen holdt helt neutral ved en fransk manicure, men du kan også eksperimentere med for eksempel at lægge en mørkere nude neglelak, som så bliver toppet med en hvid tip. Det er en lidt anderledes version af den franske manicure, som med garanti stadig går rent hjem. 

 

Blonder og glimmer gør neglene festlige 

Som nævnt kan du overveje at benytte dig af glimmer, hvis du vælger at lægge en fransk manicure. Du kan imidlertid også få glæde af glimmer på mange andre måder, når du skal dekorere dine konfirmations negle. 

Skal neglene være virkelig festlige, kan du gå all in på glimmer på hele neglen. Du kan også vælge, at en enkelt negl eller to er dækket i glimmer, imens de andre er lakeret hvide eller en anden farve. Ligeledes kan du overveje at eksperimentere med små detaljer med glimmer – eksempelvis prikker eller små hjerter, hvis du er dygtig til negledesign. 

En anden mulighed for at gøre looket særligt festligt er at lave en form for blondemønster på neglene. Det giver særlig god mening, hvis der ligeledes er blonder på dit konfirmationstøj, da du så kan skabe en rød tråd. 

Det kræver en smule snilde at lave et blondemønster på neglene, men har du et godt tag på negledesign, kan du ved hjælp af en vores dotting tools og en hvid neglelak skabe de smukkeste blondemønstre på konfirmationsneglene. 

 

Nude nuancer giver et afdæmpet neglelook 

Ønsker du ikke, at dine konfirmation negle skal tiltrække alt for meget opmærksomhed, men må de alligevel godt være lidt ekstra fine? Så kan du overveje at lakere dem med en afdæmpet nude nuance. 

Lyse, nude negle ser meget naturlige ud, men alligevel sker der lidt mere, end hvis du helt droppede neglelakken. Du kan også vælge en mørkere nude nuance, hvilket fortsat giver et afdæmpet look, der dog er lidt mere iøjnefaldende end de helt naturlige negle. 

Igen gælder det naturligvis, at du kan vælge at dekorere dine nude negle med for eksempel striber af glimmer, prikker i en anden nude nuance eller hvide blomster for blot at nævne et lille udpluk af mulighederne. Der er uendeligt mange forskellige muligheder for at få smukke, personlige konfirmations negle, hvis du er dygtig til negledesign, så slip fantasien løs. 

 

Gør dit look personligt med farverige negle 

Som nævnt tidligere er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til konfirmand negle. Selvom indlægget indtil nu mestendels har budt på inspiration til negle til konfirmationen i relativt afdæmpede farver og design, er det således ikke ensbetydende med, at det er den eneste løsning. Du kan nemlig også snildt vælge at lakere dine negle i mere iøjnefaldende farver eller anderledes design, hvis det er dét, der passer dig bedst. 

For eksempel kan du gøre dit konfirmationslook anderledes ved at lakere dine negle i en flot blå eller lyserød nuance. Er du hoppet i et klassisk, hvidt konfirmationslook, vil neglene stå som en funky og personlig kontrast til tøjet og dermed gøre dit look særligt personligt. 

Har dit konfirmationsoutfit farverige detaljer – for eksempel i form af et farvet bindebånd i livet på din kjole eller et par farvede sko – kan du med fordel vælge at lakere dine negle i den samme farve. Derved skaber du sammenhæng mellem dit tøj og dine konfirmandnegle. Du kan se alle vores flotte farvenuancer her

 

Få flotte konfirmations negle med Nailster 

Nailster er ikke en almindelig neglelak, men derimod en gellak. Det vil sige, at den holder i helt op til tre uger, hvis du sørger for at gøre dit forarbejde grundigt. I vores anvendelsesguide kan du læse alt om, hvordan du opnår det bedst mulige resultat med vores skønne gellak. 

Er du ikke vant til at arbejde med gellak, kan det kræve en smule tilvænning, før du får taget på lakken. Når først du har vænnet dig til at arbejde med gellak fremfor almindelig neglelak, vil du imidlertid kunne lave smukke konfirmationsnegle derhjemme. 

Med gellak får du et langtidsholdbart resultat, og neglene får en fast, hård overflade. Vores gellak skader ikke dine naturlige negle, ligesom det kan være tilfældet, hvis du for eksempel begynder at eksperimentere med falske negle til konfirmationen. Falske negle har desuden en anden stor ulempe. Limer du selv kunstige negle på til konfirmationen, risikerer du, at de falder af i løbet af din store dag. Mange professionelle neglesaloner tilbyder ikke kunstige negle til børn under 17-18 år, og det er således heller ikke en mulighed at søge professionel hjælp. 

 

Vil du gerne have lange, flotte negle til din konfirmation, er det bedste bud altså at pleje dine egne negle godt og grundigt, så de vokser sig lange og flotte. Herefter kan du dekorere dem med gellak fra Nailster for at skabe det helt rette neglelook.